George: Slíbovat radši nic nebudu.
Winie: Nestihnul jsem.
Riderhenry: Sice bych na tom rád něco porobil, ale můžeme se někde scuknout.
Rudy:
A teď k věci. Jak už teda asi tušíte, konečně jsem nechal Majdu zlehka vyrámovat. Volba padla na údajně středoevropskou špičku, jak se o NCpower říká. Bratři Němcovi se toho chopili tak, až jsem usoudil, že lepší rollbar jsem zatím neviděl celosvětově. O předku jsem měl sice jinou představu, jenže všechno podlehlo funkčnosti. Navíc to zpracování!
V pátek jsem dostal nečekaně zprávu, že můžu kdykoliv přijet pro hotovou věc, takže jsem skočil na autobus, pak na druhej a potom 12km pěšky s pořádným tempem abych stihl ujet tmě. To se ale nepodařilo, protože jsme ještě pokecali a prohlídl jsem si jeho stroj, se kterým se účastnil barumky. Nedělají tam "jenom rámy", ale taky sedačky (kopie Sparco s vyšší pevností), opravy kol a další záležitosti kolem motorsportu. A hlavně jsem se tam cítil jako na návštěvě u souseda. Kéž by všude byli tak pracovití a pohodoví lidi...
Jo a prý mi tam tu moji krasavici přišel někdo obkouknout, jak jsem se tady zmínil. Přiznejte se!
No cesta domů byla krušná, neboť majdina očka jsou mimo provoz. A bez komplet interiéru. Takže ani budíky, čudlík na výstražný apod. Ale jet po tmě lesem, kde není nic vidět, to je taky zajímavej zážitek. I když teda jsem docela rád, že jsem už s ní doma. Ještě navštívím zdejšího práškovýho lakýru a šmitec. No a protože hodně lidí očekává nějaký obrázky, tak jsem něco málo cvaknul. A protože jsem se stavil se ségrou u babičky, tak jsme ji tam umyli a vyleštili. Teda ne babičku, ale Majdu. S focením jsme se nijak nebabrali, takže omluvte místama horší kvalitu.
Ať se líbí...
Nechám vás nahlídnout i pod kapotu:
A tím moje víkendová story končí. Prostě si mám zase s čím hrát.
P