Majdalénka [NA]

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Majdalénka [NA]

Příspěvekod Zed » 11 lis 2013, 19:19

Bahno na PP kole vypadá exkluzivně, takovy to co bubnuje do podběhů a lítá všude kolem ještě 10km :lol:
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

Příspěvekod kousmen » 11 lis 2013, 19:24

Člověče, to máš teda docela dobrý oči. Mě se to nezdálo tak hrozný, když jsem do něj sklouzával. :D Snažil jsem se jet mimo ty brázdy, ale na trávě ty gumy moc dobře nedrží, tak jsem tam zahučel a jak říkáš. Bahínko je naprosto exkluzivní. Po cestě za nejbližší vesnicí, ze které jezdí autobusy domů jsem přemýšlel, že začnu dělat keramiku. Materiál jsem našel fakt ideální. Když jsem to podhrabával, tak jsem zjistil, že je tam neuvěřitelně kvalitní jíl. Jenom škoda, že ten pevnej jíl nejde podhrabat. :lol:
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod birda » 12 lis 2013, 08:10

Hezky si to tam posadil :D předpokládám že si byl v hlubokém lese sám,ne? A odhrabals, nebo si šel do vesnic shánět traktoristy? Do toho to CHKO, já už v něm jednou dostal pokutu za parkování :D
Obrázek
Silver NA 1.8 | custom made exhaust | IL NB radiator | rám AMD | sicny a čtyřbody
birda

Příspěvekod kousmen » 12 lis 2013, 09:43

No jistě že jsem tam byl sám. Na focení potřebuju přírodu a klid. :D No ten klid pak sice přešel a pomocná ruka by se hodila, ale bohužel žádná nebyla. Všechno jsem z auta vyházel včetně obou sedaček a snažil jsem se podhrabat, aby to neleželo na břichu, ale nestačilo to a visí tam dodnes. Teda pokud už ji někdo nerozebírá na díly. :? Když se stmívalo, tak jsem to vzdal a šel hledat civilizaci. Naštěstí jsem vylezl u zastávky, od které mi jel za 2 minuty bus. Pohladil jsem si tam úžasnou číču a tím to jaksi haslo. Dneska jsem v práci, takže zase budu mít jenom chvilku světlo na nějaký čachrování. S pokutou už docela počítám, protože když to odtam nedostanu po svým, tak jedinej zachránce je pro mě zdejší lesák s offroadem, kterej by mě rovnou řádně zliskal. :D Za blbost se platí, ale co já bych pro fotky neudělal...
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod birda » 12 lis 2013, 09:50

To je dobrej no mercy styl nechat to tam v lese :D a jo, co by člověk pro dobrý fotky neudělal, třeba ulámal lip a celý auto odspodu obalil bahnem :D to já bych asi neměl srdce jí tam nechat a sháněl bych všude možně aby mě někdo vytáhnul :D tak doufam že se pak fotkama pochlubíš ;) a hlavně ať tam nezůstane do jara!
Obrázek
Silver NA 1.8 | custom made exhaust | IL NB radiator | rám AMD | sicny a čtyřbody
birda

Příspěvekod widar » 12 lis 2013, 09:53

Nějaký poházený větve (nějaký měkký ze smrku) strčit pod kola abys zlepšil adhezi? Nebo koberečky...
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod Pavel260 » 12 lis 2013, 09:53

no ty vole to je story :-D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 12 lis 2013, 10:02

No zkoušel jsem všechno možný i nemožný a vůbec mi to nepomohlo. Leží prostě na břichu. Totálně. :)
Sháněl jsem traktor, ale bohužel jsem nikoho nesehnal. Navíc byla už tma, takže mi toho moc nezbývalo a tak jsem ji tam prostě musel už nechat. Dneska se snažím překecat v práci pomocníčky, co by obětovali půl dne volna ať je už odtam pryč...
Pavel: Kdybys mě znal, tak se nedivíš. Podle mě je nuda "být normální". :lol: Takhle je to samá akce. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Pavel260 » 12 lis 2013, 10:51

Právě mě to docela mrzí :-D :-D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod seatik » 12 lis 2013, 11:01

No ty kjávo :lol:
Kousí aspiruje o cenu největšího ďábla :twisted: Hlavně doufat,aby tamtudy zrovna lesáci nemuseli projíždět a mazdičku třeba s traktorem nepřehlédnul :lol:
To já bych se asi posral.... takových to situacích jsem neuvěřitelný zmatkař. Škoda,že nejsi odněkud blíž,přijel bych si pro Tebe s forestrem.
Jak si daleko v CHKO a kdes to uvíznul? Zkusil bych se zeptat kluků,jestli ti není někdo poblíž na vyprostění

trošku mi to připomíná tento příběh :lol:
Přílohy
porsche_944_rubber_burning_019.jpg
Naposledy upravil seatik dne 12 lis 2013, 11:10, celkově upraveno 1
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora