Taky jsem tuhle možnost zvažoval, ale hlad byl silnější. Než bych ulovil nějakou srnu, tak bych asi pošel. Obavy samozřejmě mám, ale když vím, že s tím teď nemůžu nic dělat, tak se tím zbytečně nestresuju. Prostě tam přijedu a teprve pak budu buď brečet nebo jásat...
sundej naraznik nez to budes tahat ven, nebo z nej budes mit trsatka. uprimne receno, taky bych koule nemel na to ji tam nechat ale asi ani ne kvuli zlodejum nebo tak neco, ale prave kvuli nasranejm mistnim a lesakum. kazdopadne good luck a nezapomen sebou vzit stativ a kameru protoze tohle bude akce roku
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
Taky mě bavilo, že se něco děje. Ale už je po všem a naštěstí to dobře dopadlo. Vytahování byla akce roku jak napsal winie, ale natočený to fakt nemám... Tady jsou nějaký obyčejný cvaky, kvůli kterým se to všechno odehrálo: Ve větším a víc najdete zde - http://www.flickr.com/photos/kousmen/se ... 598780223/
To si děláš prdel Čekal jsem žes to nějak projel... a ona tam fakt zůstala! Takovy akce mě ale vždycky bavili, jen od té doby co jsem v Praze jich už moc nebylo, ale tak možná taky dobře . Fajn že je vyřešeno, každopádně se sněhem čekám part 2
charged "beauty" charged beast Miata simply begs to be driven hard!