MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod martin_71 » 30 led 2014, 15:14

Koby píše:Tak jakmile má auto globálku, což prej NA maj, nebo národní schválení v horším případě, tak to jde dovést i z toho CH :-) yes!

Podle mych informaci (primo z mazdy) zadne NA az do ukonceni vyroby nema globalni homologaci, tu ma az NB. Tehdy jsem to take zjistoval kvuli dovozu.. Ale jestli pri dovozu ze Svycar staci narodni homologace, coz tam NA samozrejme bude mit, to nevim. Byt tebou, zkusim se poptat primo na prislusnem odboru dopravy, kde to budes chtit prihlasit. Ja jsem dostal jednoznacne a presne informace jen tam. Jinde to byly nekdy dost zavadejici nesmysly (treba na STK, kde o tom evidentne nemeli ani paru).
'96 Cosmo / Koni Sport / BBK
martin_71

Obrázky: 0

Příspěvekod Vavris » 30 led 2014, 15:17

209k, není to za SC NB moc?
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Zed » 30 led 2014, 16:01

To chceš Tome rozjet flame? :lol: Počítám, že ho asi nepotřebuje prodat, když nasadil takovou cenu, ale nepříjde mi to zas až tak přestřel, jestli vše z popisu sedí a jsou k tomu všechny origo věci.. Nadruhou stranu je to už teritorium M3ek apod, takže otázka spíš co člověk chce.
(mmch svoji bych si cenil celkem podobně)
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

Příspěvekod Vavris » 30 led 2014, 16:10

já jen tak popichuju :D
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Koby » 30 led 2014, 17:45

martin_71 píše:
Koby píše:Tak jakmile má auto globálku, což prej NA maj, nebo národní schválení v horším případě, tak to jde dovést i z toho CH :-) yes!

Podle mych informaci (primo z mazdy) zadne NA az do ukonceni vyroby nema globalni homologaci, tu ma az NB. Tehdy jsem to take zjistoval kvuli dovozu.. Ale jestli pri dovozu ze Svycar staci narodni homologace, coz tam NA samozrejme bude mit, to nevim. Byt tebou, zkusim se poptat primo na prislusnem odboru dopravy, kde to budes chtit prihlasit. Ja jsem dostal jednoznacne a presne informace jen tam. Jinde to byly nekdy dost zavadejici nesmysly (treba na STK, kde o tom evidentne nemeli ani paru).

Tyhle info máím právě přímo z Dekry od pana Říhy. ;-) Řikal mi navíc, že každý auto v evropě musí mít globálku povinně od roku 1994 - pokud je prodávané na evropské trhu... Už shánim fotky motorovýho prostoru a štítku z NA :-)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod ADix » 30 led 2014, 22:18

Myslím, že to není moc vzhledem k tomu, že je ve stavu v jakém sem žádnou MX5tku neviděl a má vpodstratě až na rollbar všechno z toho, co na ni většina majitelů chce :D když si vemeš cenu FL v perfektním stavu a připočteš cenu kompresor kitu od jackson racing tak si na stejné ceně :D a ono to krom toho kitu má i plno dalšího. Nadruhou stranu "tuning" cenu auta většinou nezvyšuje, ale pokud chce někdo koupit MXku a narvat tam tohle všechno , tak ho to vyjde mnohem dráž, takže je to pro někoho kdo nad stejným setupem uvažuje.
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod seatik » 30 led 2014, 22:40

Mně ta cena přijde ok,je tam toho hafo navíc...vypadá a nejspíš bude i ve výborném stavu a radši než otloukánka NC,tak bych dal prachy do tohodle...ale je to člověk od člověka..na tom autě už není moc co udělat a spousta z nás..ruku na srdce se chce v tom hrabat,poznávat vylepšení a mít z toho radost :) viz PavelS,Winie,George atd.
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 30 led 2014, 22:53

jj, souhlas - prodat by se měla i za tuhle cenu 8-)

(si představ, že sou i exoti co chtěj to auto nechat v sérii :oops: :D )
PavelS

Příspěvekod seatik » 30 led 2014, 23:14

Mého souseda..uz sla i cena drobet niz ..velmi pekny stav a jasny puvod..auto znam po celou dobu
http://auto.bazos.cz/inzerat/31531057/K ... da-MX5.php
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod ZIZU » 31 led 2014, 01:18

me se taky ta cena zda taky pomerne dobra. kolik odhadujete, ze je cena takove upravy? aby to fakt bylo funkcni, abych se v tom nemusel porad hrabat atd...jednou, pokud zustanu u mx5 bych se taky chtel vydat takovouhle cestou (cca 200hp s kompresorem), takze me ten inzerat pomerne zaujal :) nejsem jeden z tech sikovnej, ktery si koupi pres ebay kompresor, sami si ho tam nainstalujou, vsechno naladi atd...to proste bohuzel neumim :D, ale urcite bych si neco takovyho jednou dokazal predstavit i ve svy garazi, proto me ta stribrna tak laka...
ZIZU

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...