Nelekejte se, nic moc novýho není.
Kvůli prozatím stále trvající vytíženosti v hokně, auto leží ladem...
Nějaký drobnosti se ale přecejenom udály. Dřív jsem měnil jednu špatnou brzdovou trubku, ale objednal jsem všechny. Díky návštěvě lékaře místo práce jsem je dneska povyměňoval a půjde tam už ta brzdovka EBC. Možná by se někomu mohly hodit délky trubek pro NA 1.6 bez ABS:
PP 135cm
LP 65cm
PZ 325cm
LZ 90cm
+ 20cm
Jinak teda po zjištění, že pod chrom je třeba věc vyleštit do největšího možnýho lesku, protože chrom nic neschová, padlo už několik brusných pláten na některý díly a budu muset pokračovat.
Krom toho jsem přikoupil Ljay's OCT, kde se mi nelíbila povrchovka a tak jsem vršek cáknul na černo a spodek trochu poleštil.
Tady jsou ty věci. Pedály s tyčí by měly jít příští měsíc na chrom a držáky do komaxu.
Zajímalo by mě, jak sundat tohle:
OCT
Trochu jsem to vyleštil, ale je to dost naprd, což na fotce nejni poznat.
Kapitola sama pro sebe jsou kola. Mám sice dvě a další dvě mají přijít, ale nemám na ně pneu a nemají ideální rozměry. Takže zase sháním nějaký 15" s vyhovujícíma rozměrama, na který dám AD08, který se mi tady válí ať je to rychlejší. SSR bych tím pádem mohl dokonale připravit na sezonu příští.
Zatím jsem jim sundal silikon a oběvil něco, co se mi moc nelíbí. Myslel jsem si, že je to tmel, ale nejde do toho ani vrýpnout, tak se bojím, že jsou svařený...
A aby toho nebylo málo, tak jsem vystříhal pár igelitek elektriky. Zní to hezky že? Když jsem pak přišel domů a uviděl na stole budíky, tak mi hned došlo, že dráty od nich tam už nemám, neboť to byly volný konektory a já chtěl stříhat rychle. No tak teď abych to zase všechno drátek po drátku vyzkoumal zpět aby to šlo zapojit. Nevím jestli se na to nevykálet a až pořídím aftermarket budíky, tak bych to mohl natahat rovnou k nim. Jenže nevím jestli se v tom pak zorientuju. Tu elektriku považuju za největší zádrhel, protože je to pro mě španělská vesnice. No, ale proto jsem se do toho tak vrhnul. Aby mě něco donutilo posunout to dál.