MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Pavel260 » 07 bře 2014, 12:59

Jen aby to nebyla ta pohádka o opici a banánech :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod riffraff » 07 bře 2014, 13:16

Ty z nemecka jsou vsechny na opacne strane hranic a ja bydlim taky na opacnem konci Cr:-/, je to skoda ze vsechny cenove dostupnejsi byvaji u belgickych,francouzskych hranic..
riffraff

Obrázky: 5

Příspěvekod begbie » 07 bře 2014, 14:15

Většinou jsou pěkný auta za slušnou cenu skutečně dál na západě...
Včera jsem byl ve Stuttgartu a během odpoledne potkal 4 NBčka :shock:
MX 5 je v DE dost oblíbená, je jich tam hodně a hlavně jezdí po silnicích!
Otázkou je však, kolik stát při dovozu spolkne peněz za různý poplatky
begbie

Příspěvekod noose » 07 bře 2014, 14:33

begbie píše:Většinou jsou pěkný auta za slušnou cenu skutečně dál na západě...
Včera jsem byl ve Stuttgartu a během odpoledne potkal 4 NBčka :shock:
MX 5 je v DE dost oblíbená, je jich tam hodně a hlavně jezdí po silnicích!
Otázkou je však, kolik stát při dovozu spolkne peněz za různý poplatky

Ja jsem dovezl svoje NA z Holandska, naklady na cestu 2000km cca 9tis za naftu plus 3tis za platak, prihlaseni mi vyslo na 10tis vcetne vseho (technicka, dekra, eko), vezl jsem to az z Rotterdamu. Jak pisete bohuzel pekny kousky nebo levny kousky vyskakujou az na druhe strane Nemecka..
NA BRG
noose

Příspěvekod begbie » 07 bře 2014, 14:39

Suma sumárum cca 20 tis. Kč, při rozpočtu 40 to sežere půl auta...
Náklady na cestu jsou relevantní, sejří mě ty poplatky, zvlášť nechápu buzeraci s novou stk, když má auto platný TUV
begbie

Příspěvekod riffraff » 07 bře 2014, 15:05

Potom se lidi divi ze po cestach jezdi same hyundaie, kie, fabky atd..dejme tomu ze jsou praktictejsi, ale kdo ma na to koukat..:D
riffraff

Příspěvekod noose » 07 bře 2014, 15:09

begbie píše:Suma sumárum cca 20 tis. Kč, při rozpočtu 40 to sežere půl auta...
Náklady na cestu jsou relevantní, sejří mě ty poplatky, zvlášť nechápu buzeraci s novou stk, když má auto platný TUV

Kdyz bys jen napriklad 'jen' do Berlina, naklady mas polovicni, sehnat zdarma platak, tak to mas cca 5tis. Pak eko 3tis a 1800prihlaseni, 3500 technicka a kdyz si sezenes data o aute, napriklad od Mazdy nebo ze nemeckyho technicaku (nesmi tam nic chybet), tak Dekru (2200) nepotrebujes. Samozrejme pocitej ze pokud koupis auto pod 1000eur, tak pravdepodobne neprojde technicko.

Jinak za dobu co to sleduju jsem asi pred mesicem a pul zahlidnul jednu NA v CR za 45tis a nevypadala moc vabne, oskliva asi striakana kriklava zluta a jiz podle fotek olitanej vrak.. Taky jsem puvodne uvazoval koupit NA za minimalni penize a dat ji do kupy, ale nakonec jsem na to nemel odvahu a radeji si priplatil. Spoustu penez bys nechal pak za opravu, vyvareni, novou strechu a nez bys vyjel, tak by na tom bylo hodne investic/prace nez bys to prihlasil.

Ver mi ze i na NA z 3500eur bude nejaka prace a investice ;)
NA BRG
noose

Příspěvekod riffraff » 07 bře 2014, 15:21

Jiste, jen rikam ze mi nevadi oderky drobna rez atd, staci ze bude jezdit, a nebudu muset nutne vsechno menit.., nechci showcar, tuning, ani ho davat do puvodniho stavu, chci auto ktere jezdi a s minimalni peci jezdit bude:-)
riffraff

Příspěvekod noose » 07 bře 2014, 15:37

riffraff píše:Jiste, jen rikam ze mi nevadi oderky drobna rez atd, staci ze bude jezdit, a nebudu muset nutne vsechno menit.., nechci showcar, tuning, ani ho davat do puvodniho stavu, chci auto ktere jezdi a s minimalni peci jezdit bude:-)

Podle me je 40tis malo, tipuju ze bys mohl sehnat kousek co bledas kolm 1500-1700eur, plus dovoz a prihlaseni. Obcas vyskoci i za tyhle penize av inzeratu rozumne vypadajici kousek od hranic, ale vetsnou je behem par dnu pryc, jak je to u hranic, hned je fuc..

Jinak za tyhle penize v CR byla a mozna stale je jedna cervena NA nekde pod Brnem, mrkni na tipcars, ale uz je tam dlouho a za 45tis na cistopisu..
NA BRG
noose

Příspěvekod riffraff » 07 bře 2014, 15:41

Jj, tu jsem videl, nejakou dobu uz tam stoji..ale uvazuji o ni, jeste mi tady doporucili jednu cosmo ze sokolova za 49k:-), jinak se ptam kdyby nekdo o necem vedel no..:)
riffraff

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...