IvanGS píše:Já se tedy v modelech MX-5 tak nevyznám, ale dělala se taková NB s bílými přístroji? Střecha je strašná, a při tom celolaku bych si řekl, že někdo připravil na prodej vrak stojící celoročně venku a stočil kilometry, do střechy už se mu nechtělo investovat. U takových aut - i jinak - nechápu úvahu "...ale za ty peníze je pěkná" stejně jako obrácenou úvahu "..za ty peníze je drahá", vzpomínám jak jsem kupoval auta stylem inzerce - seřadit od nejlevnější - na první co jakž takž vypadá, se jedu podívat, bylo to moje nejdražší období.
tohico píše:Tak to abych na ty polský inzertní servery nekoukal ani o víkendech, když tam provozují takové umění![]()
Jinak ta červená NB mi přijde na '98 docela drahá, tak snad bude alespoň ceně odpovídat stav
A pokud někdo je na červené NB, tak nevím jestli víte o téhle: http://www.sbazar.cz/psikalj/detail/471 ... tr70791-km Schovává se jen na sbazaru, ale už je tam docela dlouho. Je to 1.8 za pár korun, navíc Miracle edice. Co může být ale odrazující je to, že je to přestříkaná zelená metalíza (kompletně to auto neodstrojili, tak je to vidět pod kapotou). Plus ten stav střechy nějak neodpovídá stavu tachometru. Tak jestli se někdo při přetáčení nenechal unést... Ale jinak moc pěkná za tu cenu.
Vavris píše:Pokud potřebuješ sporťáka a na vzhled nehledíš a pokud to auto je rovné a není zhnilé na kašu, tak levnější 1.8 NB seženeš těžko...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků