MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod tohico » 18 bře 2014, 20:58

Ano, dělaly se takto v edici Miracle. (zdroj) S tím stočením jsem stejného názoru, ale neviděl jsem. Proto ji jen tak okrajově zmiňuji. Kdyby to tam někdo měl kousek a sháněl se po nb, tak určitě stojí za podívání - zdali je vše, jak má být.

To posuzování ceny, pochopitelně je to odhad za předpokladu, že prodejce nic neskrývá a inzerát již ukazuje všechny plusy a mínusy.
tohico

Příspěvekod peetrys » 18 bře 2014, 23:06

IvanGS píše:Já se tedy v modelech MX-5 tak nevyznám, ale dělala se taková NB s bílými přístroji? Střecha je strašná, a při tom celolaku bych si řekl, že někdo připravil na prodej vrak stojící celoročně venku a stočil kilometry, do střechy už se mu nechtělo investovat. U takových aut - i jinak - nechápu úvahu "...ale za ty peníze je pěkná" stejně jako obrácenou úvahu "..za ty peníze je drahá", vzpomínám jak jsem kupoval auta stylem inzerce - seřadit od nejlevnější - na první co jakž takž vypadá, se jedu podívat, bylo to moje nejdražší období :D .

Bílé budíky jsou v pořádku
je: MX-5 NCFL 2.0 Revolution PRHT, Crystal White Pearl, Recaro, Bilstein
bylo: NBFL Sportive 1.8
bylo: NB 1.6
---------------------------------
http://djp.rajce.idnes.cz/
peetrys

Příspěvekod peetrys » 18 bře 2014, 23:13

tohico píše:Tak to abych na ty polský inzertní servery nekoukal ani o víkendech, když tam provozují takové umění :lol:

Jinak ta červená NB mi přijde na '98 docela drahá, tak snad bude alespoň ceně odpovídat stav :)

A pokud někdo je na červené NB, tak nevím jestli víte o téhle: http://www.sbazar.cz/psikalj/detail/471 ... tr70791-km Schovává se jen na sbazaru, ale už je tam docela dlouho. Je to 1.8 za pár korun, navíc Miracle edice. Co může být ale odrazující je to, že je to přestříkaná zelená metalíza (kompletně to auto neodstrojili, tak je to vidět pod kapotou). Plus ten stav střechy nějak neodpovídá stavu tachometru. Tak jestli se někdo při přetáčení nenechal unést... Ale jinak moc pěkná za tu cenu.

Moc pěkná za tu cenu ?
Když jsem prodával před lety svou první MX-5, tak stav sedadel byl mnohem lepší a to měla natočeno 200 000km. Tahle bude mít víc.
Ta červená 98´ je proti tomu zlatá a cena perfektní...ale proti gustu ....
je: MX-5 NCFL 2.0 Revolution PRHT, Crystal White Pearl, Recaro, Bilstein
bylo: NBFL Sportive 1.8
bylo: NB 1.6
---------------------------------
http://djp.rajce.idnes.cz/
peetrys

Příspěvekod tohico » 19 bře 2014, 00:02

Pěkná cena za předpokladu, že je vše v pořádku...
tohico

Příspěvekod Vavris » 19 bře 2014, 10:02

Já vám teda nevim, ale v tomto případě bych střechu a sedadla vůbec nespojoval s nějakým stáčením. Spíš to vypadá, že to dlouho stálo venku a nikdo se o to moc nestaral. Střecha je prořezaná a sedadla nejsou prosezené, ale popraskané = neošetřovaná kůže.
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod IvanGS » 19 bře 2014, 10:40

... a lak je přelakovaný:-). Nesouhlasím s názorem "dobrá cena, pokud je vše v pořádku", když evidentně vše v pořádku není. Neumím si pod touhle slupkou vraku představit natolik exkluzivní stav zbytku, aby ospravedlnil tuto cenu. Abych z tohohle udělal pěkné auto, musel bych to znovu a pořádně přelakovat, přečalounit sedačky, koupit střechu a už tím se dostávám nad obvyklou cenu. Pokud nechci pěkné auto ale jen "sporťáka bez střechy na kravení", kterého dozhuntuju a pak po mně potopa, seženu levnější. Ale je to jen můj laický názor.
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod Vavris » 19 bře 2014, 11:06

Pokud potřebuješ sporťáka a na vzhled nehledíš a pokud to auto je rovné a není zhnilé na kašu, tak levnější 1.8 NB seženeš těžko...
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod tohico » 19 bře 2014, 16:12

Vavris píše:Pokud potřebuješ sporťáka a na vzhled nehledíš a pokud to auto je rovné a není zhnilé na kašu, tak levnější 1.8 NB seženeš těžko...

Tu nb 1.8 tu jen zmiňuji, pro sebe mám trochu jiné představy :)
tohico

Příspěvekod riffraff » 20 bře 2014, 13:17

riffraff

Obrázky: 5

Příspěvekod Zed » 20 bře 2014, 13:42

Nechápu proč plno lidí v inzerci (i mimo) dělá jednu věc... u 1.6tek po '94 udávají vyšší výkon. Mi to prostě příjde jako podvod, z toho dělat něco, co není, ikdyž v tom může být třeba nevědomost nebo chyba v techničáku, ale to není omluvitelný. (samozřejmě mohl to někdo swapnout, což bude tak promile a mělo by to být minimálně v inzerátu napsáno)
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...