MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Apache » 23 dub 2014, 10:37

Tim chceš říct, že jsem škrt, nebo že to je běznej rozpočet a je normální, že si pán za tuhle cenu prostě musí počkat? :D Btw když už je o ní řeč, ta světlá střecha, to byla normální možnost volby nebo to něco značí (speciální edice, aftermarket výměna...)?
Apache

Příspěvekod Winie » 23 dub 2014, 11:26

to že se auto se stahovaci strechou prodava pul roku neni rozhodne nic vyjmecnyho. Navíc kombinace BRG a kremovy strechy je super. A to jestli je origo nebo menena ti muze byt vesmes jedno, protoze ta menena bude stejne v lepsim stavu. Me osobne zas přijde podezřelá z tý chrudimi. Buď ji potřebuje nutně prodat, tak má takovou cenu, nebo je prostě moc levná. 04ka, v kuži, 1,8 pod sto? To už je divný
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod MAXsport » 23 dub 2014, 11:34

V anglii se takový kousky prodávají za 2tis liber :-)
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod Mike » 23 dub 2014, 11:45

Ale předjíždět s nima můžeš jenom v tahlejch pravejch zatáčkách mezi polema:D

odesláno a cizího telefonu
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod LordJames » 23 dub 2014, 12:01

Kdyz uz je rec o anglii...motory jsou na chlup stejny a daly by se swapnout do nasich aut,nebo je tam neco jinak? Narazim na to,jak georgovi zustaly z auta divne trcet rhd svody
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod cavan » 23 dub 2014, 12:07

rozdiel je v podstate len v riadeni vsetko je prestahovane na opacnu stranu, tzn ze na zvody tam maju viac miesta..
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod LordJames » 23 dub 2014, 12:12

Svody bych neresil,ty by byly lhd,jde mi fakt jen o moznost swapu motoru
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Apache » 23 dub 2014, 16:48

Winie píše:to že se auto se stahovaci strechou prodava pul roku neni rozhodne nic vyjmecnyho. Navíc kombinace BRG a kremovy strechy je super. A to jestli je origo nebo menena ti muze byt vesmes jedno, protoze ta menena bude stejne v lepsim stavu. Me osobne zas přijde podezřelá z tý chrudimi. Buď ji potřebuje nutně prodat, tak má takovou cenu, nebo je prostě moc levná. 04ka, v kuži, 1,8 pod sto? To už je divný

Vidíš a v druhém vláknu mi někdo psal, že pěkné 1.8 jsou vždy pryč dřív, než se člověk naděje :) . Barevná kombinace je subjektivní záležitost, ale asi jsi mě s tou střechou uplně nepochopil - já nad tím nějak neremcal (že novější střecha by byla plus mi je jasný), jen prostě, vzhledem k tomu, jak drtivě převládá černá mě zajímalo, jak to s tou světlou je...Že je ta z Chrudimi zase podezřele levná, to je jasný...
Apache

Příspěvekod Pochtli » 23 dub 2014, 17:36

Na fotkách celkem pěkný NA (až na ty zadní světla a kola) :) Ale v nabídce už mám dojem bylo na podzim..
http://auto.bazos.cz/inzerat/34513102/Mazda-MX-5-16i-061997-166tis-km-eko-zaplaceno.php
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod tohico » 23 dub 2014, 17:51

Apache píše:jen prostě, vzhledem k tomu, jak drtivě převládá černá mě zajímalo, jak to s tou světlou je...Že je ta z Chrudimi zase podezřele levná, to je jasný...

Ta z Chrudimi je podezřele levná až moc. Určitě bych nad ní neuvažoval jako nad autem bez investic, takže pokud máš 100k bez další zálohy na případné problémy, tak bych si tam dal velký pozor.

Auto je dovezené z Německa, a přesto tady nebylo přihlášeno – tak tam na něm pravděpodobně nejprve budou nějaké práce. Ohledně popisu, tak píše o mírné korozi i na lemech – z toho mě osobně běhá mráz po zádech, zejména u takto náročné barvy. Viz když to Riderhenry řešil u své mx5. Ostatně mi moc nedochází, kde to auto vůbec mohl sehnat a ještě na tom s dovozem potenciálně něco trhnout. Od února sleduji auta v Německu, a sehnat Unplugged edici v 1.8 i za tuto cenu je téměř nemožné, a ještě k tomu v téhle barvě – za tohle slovo mě tu každý ukamenuje, ale je to vzácná barva imho (díky tomu, že ze začátku byla dostupná pouze pro určité edice). I v Německu by to teď byl quicksell... Zatímco to tady už leží déle jak měsíc.

Já osobně se o to auto zajímal s tím, že bych do něj hned kolem 30k klidně vrazil (na stejné peníze mě stejně s dovozem vyjde to, co chci – 1.6 Phoenix). Přesto je ta komunikace s prodejcem složitá, asi na 5 emailů jsem dostal jen jednou odpověď až teď. A to bylo díky tomu, že jsem se ptal jen zdali je nabídka stále aktuální...
Naposledy upravil tohico dne 24 dub 2014, 02:39, celkově upraveno 1
tohico

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...