Apache píše:jen prostě, vzhledem k tomu, jak drtivě převládá černá mě zajímalo, jak to s tou světlou je...Že je ta z Chrudimi zase podezřele levná, to je jasný...
Ta z Chrudimi je podezřele levná až moc. Určitě bych nad ní neuvažoval jako nad autem bez investic, takže pokud máš 100k bez další zálohy na případné problémy, tak bych si tam dal velký pozor.
Auto je dovezené z Německa, a přesto tady nebylo přihlášeno – tak tam na něm pravděpodobně nejprve budou nějaké práce. Ohledně popisu, tak píše o mírné korozi i na lemech – z toho mě osobně běhá mráz po zádech, zejména u takto náročné barvy. Viz když to Riderhenry řešil u své mx5. Ostatně mi moc nedochází, kde to auto vůbec mohl sehnat a ještě na tom s dovozem potenciálně něco trhnout. Od února sleduji auta v Německu, a sehnat Unplugged edici v 1.8 i za tuto cenu je téměř nemožné, a ještě k tomu v téhle barvě – za tohle slovo mě tu každý ukamenuje, ale je to vzácná barva imho
(díky tomu, že ze začátku byla dostupná pouze pro určité edice). I v Německu by to teď byl quicksell... Zatímco to tady už leží déle jak měsíc.
Já osobně se o to auto zajímal s tím, že bych do něj hned kolem 30k klidně vrazil
(na stejné peníze mě stejně s dovozem vyjde to, co chci – 1.6 Phoenix). Přesto je ta komunikace s prodejcem složitá, asi na 5 emailů jsem dostal jen jednou odpověď až teď. A to bylo díky tomu, že jsem se ptal jen zdali je nabídka stále aktuální...