MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Doli » 14 kvě 2014, 21:50

LordJames píše:Já tam mám jen, že je poplatek uhrazen, ale byly to 3k. Těch 10 se mi zdá hodně :-O

Ně taky, ale klidně zítra ofotím techničák.
Doli

Obrázky: 9

Příspěvekod LordJames » 14 kvě 2014, 21:52

To já ti věřim :) ale stejně čumim
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Mikerc » 15 kvě 2014, 00:32

Je to podle roku, takže jeho 1991 klidně eko 10 000 mohla mít.
Mikerc

Příspěvekod tohico » 15 kvě 2014, 05:03

Jinak neviděli jste někdo toho Phoenixe z Auto ESA? (link)

Stále mi trochu vrtá hlavou... To mě vede ke konkrétní otázce. Jak nesedí ty mezery mezi blatníky a kapotou, a pak trochu i ten přední nárazník (viz vyznačená místa - link), jak je obtížné dát něco takového do pořádku? Konkrétně u kapoty, má její uchycení mechanismus k vyrovnávání těchto mezer? (třeba podobně, jako se dělá u nábytku) A přední nárazník, dá se ještě nějak "pozohýbat", aby lépe seděl bez nutnosti přelakování? Či je toto víceméně normální, co se týče předního nárazníku? Asi to jsou velmi základní otázky, ale přecijen jsem laik :oops:
tohico

Příspěvekod mastercs999 » 15 kvě 2014, 06:19

V nějakým manualu jsem myslím našel šrouby kterými se regulují mezeri mezi částmi kapoty. Bylo tam i napsaný kolik kde má bejt.
mastercs999

Příspěvekod Vavris » 15 kvě 2014, 08:00

MXfanda píše:Jedna "dle fotek zachovalá" Amerika s dvojlaufem za pěknou cenu :) http://autosoft.cz/soubory_autosoft/det ... autoprokop
Nebyl jsem se na ní podívat, ale mluvil jsem s bazarníkem a má prý KO spojku a posledních XX let ji vlastní nějaký "starší pán", který prý je ochotný i něco ještě slevit ;)

P.S. r. 89 - tak to má letos 25. narozeniny :D

nechce se někomu okolo žďáru omrknout tuto? :mrgreen:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Apache » 15 kvě 2014, 08:44

tohico píše:Jinak neviděli jste někdo toho Phoenixe z Auto ESA? (link)

Stále mi trochu vrtá hlavou... To mě vede ke konkrétní otázce. Jak nesedí ty mezery mezi blatníky a kapotou, a pak trochu i ten přední nárazník (viz vyznačená místa - link), jak je obtížné dát něco takového do pořádku? Konkrétně u kapoty, má její uchycení mechanismus k vyrovnávání těchto mezer? (třeba podobně, jako se dělá u nábytku) A přední nárazník, dá se ještě nějak "pozohýbat", aby lépe seděl bez nutnosti přelakování? Či je toto víceméně normální, co se týče předního nárazníku? Asi to jsou velmi základní otázky, ale přecijen jsem laik :oops:

Jestli je v Praze tak ti tam můžu dojít, ale taky nejsem člověk, co by zhodnotil karosařinu, takže ti moc platný nebudu ;)

EDIT: Nebude stejně tenhle lepší volba? Na tom z ESA je zajímavej jen ten nájezd... http://auto.bazos.cz/inzerat/34865095/M ... hoenix.php
Naposledy upravil Apache dne 15 kvě 2014, 09:16, celkově upraveno 1
Apache

Příspěvekod IvanGS » 15 kvě 2014, 09:16

Tohico - známý si vloni kupoval v BMW funglovku pětkového kombíka v plné výbavě, úžasné auto, snad za 2 miliony, možná víc a nestejné mezery byly už na novém autě. To bych vraždil... :o.
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod martin_71 » 15 kvě 2014, 09:33

Mikerc píše:Je to podle roku, takže jeho 1991 klidně eko 10 000 mohla mít.

Je to podle emisni normy, ale NA podle me vzdy plnilo minimalne Euro1, takze tech 10k se mi nezda oduvodnenych, tolik se platilo v roce 2012 za auto, ktere neplnilo ani E1. Za E1 byla sazba 5k, za E2 (pozdejsi NAcka - muj pripad) 3k. Tusim, ze je to porad stejne.
'96 Cosmo / Koni Sport / BBK
martin_71

Obrázky: 0

Příspěvekod buteo » 15 kvě 2014, 09:46

Vavris píše:
MXfanda píše:Jedna "dle fotek zachovalá" Amerika s dvojlaufem za pěknou cenu :) http://autosoft.cz/soubory_autosoft/det ... autoprokop
Nebyl jsem se na ní podívat, ale mluvil jsem s bazarníkem a má prý KO spojku a posledních XX let ji vlastní nějaký "starší pán", který prý je ochotný i něco ještě slevit ;)

P.S. r. 89 - tak to má letos 25. narozeniny :D

nechce se někomu okolo žďáru omrknout tuto? :mrgreen:

Jestli nebudou v sobotu z nebe padat h...a, pojede poměrně dlouhá kolona MX5 v rámci srazové vyjížďky přes Žďár. Můžeme na to mrknout.
Dojmy z fotek:
- stačí pár drobných zásahů (výměna kol za OEM, stylebar a dvojlauf pryč) a je z toho velmi zachovalý youngtimer celkem za hubičku
- oprava spojky je sranda, pokud tam toho není víc
- počítat při přepisu s ekoteroristickým poplatkem 10K
buteo

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...