MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod AndrewG » 16 kvě 2014, 16:21

ja si zase myslim že človek čo auto fakt tlači na hrane chce mať auto v 100% poriadku a jazdi s tým vedomim že mu niečo pri 150km/h v zakrute neodpadne, aj keď jasné nie každý (dovolim si tvrdiť prevažne mladý) frajer nad tým takto premýšla...
tak či tak je to podľa mňa kus od kusu, osobne by som nechcel miatu s 50tis km po dedovi ktorý ju dusil len aby to preboha žralo čo najmenej a podobne, ale to je zase druhy extrem. myslim že športove auto a v podstate akekoľvek auto by mal človek z času na čas trochu prevetrať nech nezlenivie no keď je s autom sranda čo je pripad mx5 je ten pojem z času načas dosť problem :twisted:
AndrewG

Příspěvekod Apache » 16 kvě 2014, 19:46

Tak konečně jsem dostal kýžený email obsahující slova "datum nástupu" a "platební ohodnocení" a tak bych rád už přikročil k nákupu, jako student jsem se bez stálýho přijmu ze všech peněz vydat nechtěl...No a když jsem to začal brát tak vážně, tak jsem se podíval i na mobile.de, což jsem předtim odmítal. A našel jsem přesně kousek podle mých představ (1.8 v socka výbavě, ale zato v super stavu a BRG je plus), dokonce je jen v Řeznu, takže žádnej eurotrip přes celej Reich, jenže když k přepočtu ceny na kocourkovský dukáty (která by pro mě byla tak akorát hraniční za kousek, kterej fakt chci) přidám ještě někde tady vyčtených 20k za celou tu srandu s dovozem, je to už moc :(

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ma ... res=EXPORT
Apache

Příspěvekod LordJames » 16 kvě 2014, 20:10

Napis prodejci - jeste se mi nestalo, ze by Nemci neslevili - a pri takovyhle cene by nemusel byt problem usmlouvat i 500 euro. Kdyz si sezenes podval a nekoho s autem, za kterym se to da dotahnout, tak te privezeni vyjde na nejaky 4 tisice a pak cca 10 za prihlaseni se vsim vsudy.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod ZIZU » 16 kvě 2014, 20:12

http://www.sportovnivozy.cz/50935-mazda ... budejovice

cau lidi, videl to auto nekdo? je opravdu v takovem stavu jak prodejce pise? jak kvalitne je udelany to vyvareni atd? Nejak mi vrta hlavou, jak dlouho tam na pohled tak hezky auto za pomerne dobrou cenu je. ten clovek umi fotit, to se proste musi nechat :D

diky za info :)
ZIZU

Obrázky: 1

Příspěvekod Apache » 16 kvě 2014, 20:18

Na tu už se tu někdo ptá tak po 10tý? 20tý? Minimálně :D

LJ: Napsal jsem mu, tak uvidíme :) Po podvalu se podívám.
Apache

Příspěvekod martin_71 » 16 kvě 2014, 20:47

LJ: 10k za prihlaseni se vsim vsudy je i tak moc, ne? Ja dal tusim kolem 6k vcetne eko (dovozova stk, poplatek na urade, eko), za NB neda vic.
'96 Cosmo / Koni Sport / BBK
martin_71

Obrázky: 0

Příspěvekod LordJames » 16 kvě 2014, 21:03

Já platil 3k eko, 2k nějakej poplatek za homologaci (zrovna dneska sem přemýšlel, co že to přesně bylo - musím najít v papírech, ale matně si pamatuju, že mi úřednice říkala, že se to platí vždycky k dovozu), 800 přihlášení, cca 2000 STK+emise. Takže asi 8, máš pravdu. Ale při nákladech na dovoz a přihlášení to chce počítat i s povinkem.

Apache - nepiš mu to nějak natvrdo, ale zajímej se o detaily na autě, piš si s ním o všem, co tě na autě zajímá a do toho nějak lehce nastřel zmínku o podobném inzerátu za lepší cenu ;-)
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Apache » 16 kvě 2014, 21:08

Jj jasně, já zatim svojí lámanou dojtše napsal první oťukávací mail, akorát tam nemá adresu explicitně napsanou a nevim, jak moc můžu věřit tomu kontaktnímu formuláři :roll: K tomu podvalu, viděl jsem, že jsi taky teď něco přivezl, můžeš kdyžtak (klidně do SZ) kdo-jak-zakolik atd.? Díky :)
Apache

Příspěvekod LordJames » 16 kvě 2014, 21:09

Tak už sem to dohledal. V dokladu stojí "poplatek ODSA" a google mi to přeložil jako "Vydání rozhodnutí o schválení tech.způsobilosti jednotlivě vyrobeného nebo dovezeného vozidla" = 2000 Kč...když sem zjišťoval, co a jak po dovozu, tak o tomhle nikde ani zmínka a na úřadě sem pak čučel. Měl to někdo taky tak? Nebo mě jen okradli, aby měli na novej supercentrální systém, kterej nasazovali následující den po mojí žádosti o přihlášení, takže sem pak čekal 14 dní na značky...
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Apache » 16 kvě 2014, 21:14

Stejně je tohle tak na ****. Nejsem žádnej fanoušek EU (a to jsem to ještě řekl velice eufemisticky) a zrovna tohle je něco, kde by měla přinýst nějaký pozitiva, ale asi z toho jdou úřadům moc velký prachy...
Apache

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...