buteo píše:Vavris píše:MXfanda píše:Jedna "dle fotek zachovalá" Amerika s dvojlaufem za pěknou cenu
http://autosoft.cz/soubory_autosoft/det ... autoprokopNebyl jsem se na ní podívat, ale mluvil jsem s bazarníkem a má prý KO spojku a posledních XX let ji vlastní nějaký "starší pán", který prý je ochotný i něco ještě slevit
P.S. r. 89 - tak to má letos 25. narozeniny

nechce se někomu okolo žďáru omrknout tuto?

Jestli nebudou v sobotu z nebe padat h...a, pojede poměrně dlouhá kolona MX5 v rámci srazové vyjížďky přes Žďár. Můžeme na to mrknout.
Dojmy z fotek:
- stačí pár drobných zásahů (výměna kol za OEM, stylebar a dvojlauf pryč) a je z toho velmi zachovalý youngtimer celkem za hubičku
- oprava spojky je sranda, pokud tam toho není víc
- počítat při přepisu s ekoteroristickým poplatkem 10K
Tak jsem ji byl v pátek orknout - jel jsem kolem:
jak už to bývá, na fotkách nejsou detaily moc vidět,takže
- bez možnosti vidět spodek se zdá bez koroze
- prahy a zřejmě i zadní lemy vyvařené, zdá se že kvalitně, celý zadek kvalitně přelakován
- bohužel po nějakém menším ťukanci (nesedí pěkně přední nárazník)přelakován jindy i předek po dveře, takže auto je dvoubarevně červené
- prasklé (americké) zadní čelo uprostřed pod reg.značkou - na výměnu (stejně by to chtělo evropské čelo)
- střecha nic moc, další drobné kosmeticlé vady (venk.zrcátko, ...)
- sedadla nejsou tak zachovalá, ale kvalitně přečalouněná
- motor po natočení na místě se zdá v pohodě
- spojka údajně dost klouže, ale podmínečně se s tím prý dá jet (nabízenou zkuš. jízdu jsem nevyužil)
- na autě pneu 205/16 zimní Michelin
- viděl jsem techničák: v CZ od 1996, 1 majitel ročník 1975, poslední skoro 3 roky značky v depozitu, ekoloplatek nezaplacen: žádný údaj o emisích - tzn. při přepisu státní zlodějna 10k
Můj osobní verdikt:
za ty peníze by se dalo uvažovat jako o základu renovaci na pěkný kousek NA nebo na nějaký jiný projekt.
(Pro případné vážnější zájemce můžu poslat mailem pár fotek detailů)
Tak asi tak ....