MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Vavris » 19 kvě 2014, 08:12

Apache píše:Viď, 7,5 tisíce mi nepřijde jako extra limitka :D takže nejsem divnej že mi to přijde drahý? Co si tak pamatuju tak Vavris prodával za kolik, 120?

Za 110 :lol: Ale zbyly mi po ní kola a ještě nějaké blbosti, takže reálně za 125.. Jinak je jich sice 7500, ale 6q, Bilstein, Alcantara vevnitř - šupa kombinace 8-)

buteo: díky, podle popisu to nevypadá zle.
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod buteo » 19 kvě 2014, 09:12

Vavris píše:
Apache píše:Viď, 7,5 tisíce mi nepřijde jako extra limitka :D takže nejsem divnej že mi to přijde drahý? Co si tak pamatuju tak Vavris prodával za kolik, 120?

Jinak je jich sice 7500, ale 6q, Bilstein, Alcantara vevnitř - šupa kombinace 8-)

No ale 7500 rozprášeno po celém glóbu - tuším, že obrovský německý trh jich dostal 3000 .......
A to jich jezdí minimálně o jednu míň - doma mně překáží zbytky po jedné bouračce :D
(Apropos: kdyby si někdo chtěl postavit třeba repliku Aniversárky, tak můžu nabídnout kromě interiéru (tapecírung, koberce, sedadla) i německé papíry, VIN a placku na blatník.)
buteo

Příspěvekod Apache » 19 kvě 2014, 13:58

Tak jsem dneska obvolal dvě 1.8 NB:

http://auto.bazos.cz/inzerat/35125945/M ... y-stav.php
- Bazarník očividně moc netuší která bije, chytl se až na "jóo ten černej kabriolet"
- I tak mi k autě moc neřekl, že prý není v práci a moc si toho nevybaví
- Jen že to tam má vystavený nějakej jeho "kámoš", který si to dovezl asi před 6ti lety z německa a prodává protože se mu rozrůstá rodina

http://auto.bazos.cz/inzerat/35241898/M ... e-v-CR.php
- Tahle mě zaujala o poznání víc, majitel příjemnej a ochotnej pán
- V inzerátu je samozřejmě chyba, ale s tím jsem počítal (103kW)
- Historie auta: Pán co to koupil jako nové to po x letech jel prodat do Áček, tam si to výkupák údajně vzal sám pro sebe a po roce (asi 2008) to od něj koupil současný majitel.
- Pan majitel tvrdí, že auto koupil s cca 98tis. km a najel jen 30 tis. Nevím, jak moc se dá věřit nájezdu u auta, který prošlo rukama AAA v jakékoliv formě...
- Ihned po koupi prý udělal na motoru přetěsnění, rozvody a další, servisováno pravidelně u bratra v autoservisu, kde také nabízel možnost auto zvednout.
- Večer bych měl mít v mailu víc fotek tak uvidím
- Každopádně byl by někdo MX-5 znalý bydlící na trase Praha-Chomutov ochotný jí semnou skouknout?
Apache

Příspěvekod Doli » 19 kvě 2014, 17:43

Doli píše:
PIC_1387.JPG
Apache píše:Zato tahle, to je výstavní kousek http://auto.bazos.cz/inzerat/35209002/Mazda-MX-5.php :lol: :lol:

To auto znám, jenom se divím, že nevím o jeho prodeji :evil: a ještě má tak blbej inzerát :D . Měla by to být Mazda MX-5 1.8 NBFL Sportive, r.v. 2001, stavitelný podvozek KONI, 6-ti kvalt, LSD, vyhřívané sedačky, jiný výfuk ( značku nevím) dobrej zvuk. Má navýšený výkon na 117 kw, ale nevím to jistě, nechci kecat. Měla svoje mouchy ( nic závažnýho), ale neviděl jsem ji půl roku. Jezdila velice dobře ( osobní skušenost ).

Tak holka jede dneska do Otravy :evil: .
Doli

Obrázky: 9

Příspěvekod LordJames » 19 kvě 2014, 21:51

Tak jsem jen ze zajimavosti dneska okouknul tuhle - http://auto.bazos.cz/inzerat/33764984/M ... KLIMA-.php
Byl jsem tam jen na skok, takze zadny extra podrobnosti. Pres zadni cast strechy maji hozenou plachtu, takze nevim, jak moc nepatrne bude "nepatrne poskozeni strechy". Prahy a lemy vypadaji hodne slusne, zespodu auto taky nevypada nejhur a nikde jinde jsem rez nenasel. Ridicova sedacka ma osoupany sedak, ale jinak interier OK. Kotouce a desticky budou na vymenu. Kola potkaly snad vsechny obrubniky po cele Italii. Auto jsem neprojel a ani nemel moznost videt tu zakrytou cast strechy, protoze pan bazarnik zalezl do budky hned jak jsem se zacal prochazet kolem mazdy a vylezl z ni zase hned po mem odjezdu :-D za ty penize by asi stala za zvazeni a blizsi prozkoumani.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Apache » 20 kvě 2014, 16:49

http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda ... oFrom=list Tak u pána už jsem se přihlásil na prohlídku (prý sotva 15 minut po zveřejnění :D ) tak doufám, že to konečně klapne :)

Edit: Teď jsem se zamyslel a pan majitel je vlastně zdejší, psal mi už dříve že se chystá prodávat :D
Apache

Příspěvekod MacTeine » 20 kvě 2014, 17:54

Apache píše:http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/mx/15715206?goFrom=list Tak u pána už jsem se přihlásil na prohlídku (prý sotva 15 minut po zveřejnění :D ) tak doufám, že to konečně klapne :)

Edit: Teď jsem se zamyslel a pan majitel je vlastně zdejší, psal mi už dříve že se chystá prodávat :D

Ta je na tom hodně dobře a za tu cenu řekl bych velmi slušná!! Držím palce ;)
Naposledy upravil MacTeine dne 20 kvě 2014, 18:21, celkově upraveno 1
NCfl 2011 2.0 Karai
Ex: NBfl 2001 1.8
MacTeine

Příspěvekod martin_71 » 20 kvě 2014, 18:12

Ta uz se tady pred casem resila pokud se nemylim.. Kazdopadne miracle se v cervene nedelala, tato je zrejme po laku soude podle fotek mot. ptrostoru.
'96 Cosmo / Koni Sport / BBK
martin_71

Obrázky: 0

Příspěvekod Apache » 20 kvě 2014, 18:21

Ano, pán majitel říkal, že auto postihly kroupy a patrně následně poté byla přelakována z BRG (která je skutečně patrná na fotkách motorového prostoru) na červenou, prý ne moc povedeně. A i střecha to odnesla, takže by mě nejspíš čekala výměna. Nicméně i tak mi to přijde, vzhledem k stavu, jako dobrá koupě, nebo ne? :)

MacTeine: Díky.
Apache

Příspěvekod tohico » 20 kvě 2014, 19:35

martin_71 píše:Ta uz se tady pred casem resila pokud se nemylim.. Kazdopadne miracle se v cervene nedelala, tato je zrejme po laku soude podle fotek mot. ptrostoru.

Přesně tak, pár měsíců zpět byla na prodej v Českých Budějovicích za 80 tis, je to ta z sbazaru. Byly tu docela divoké diskuse ale ne přímo k tomu autu, já to tady schytal s tím vyjádřením názoru na cenu :roll:
tohico

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...