Apache píše:Viď, 7,5 tisíce mi nepřijde jako extra limitkatakže nejsem divnej že mi to přijde drahý? Co si tak pamatuju tak Vavris prodával za kolik, 120?
Vavris píše:Apache píše:Viď, 7,5 tisíce mi nepřijde jako extra limitkatakže nejsem divnej že mi to přijde drahý? Co si tak pamatuju tak Vavris prodával za kolik, 120?
Jinak je jich sice 7500, ale 6q, Bilstein, Alcantara vevnitř - šupa kombinace![]()
Doli píše:
To auto znám, jenom se divím, že nevím o jeho prodejia ještě má tak blbej inzerát
. Měla by to být Mazda MX-5 1.8 NBFL Sportive, r.v. 2001, stavitelný podvozek KONI, 6-ti kvalt, LSD, vyhřívané sedačky, jiný výfuk ( značku nevím) dobrej zvuk. Má navýšený výkon na 117 kw, ale nevím to jistě, nechci kecat. Měla svoje mouchy ( nic závažnýho), ale neviděl jsem ji půl roku. Jezdila velice dobře ( osobní skušenost ).
Apache píše:http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/mx/15715206?goFrom=list Tak u pána už jsem se přihlásil na prohlídku (prý sotva 15 minut po zveřejnění) tak doufám, že to konečně klapne
![]()
Edit: Teď jsem se zamyslel a pan majitel je vlastně zdejší, psal mi už dříve že se chystá prodávat
martin_71 píše:Ta uz se tady pred casem resila pokud se nemylim.. Kazdopadne miracle se v cervene nedelala, tato je zrejme po laku soude podle fotek mot. ptrostoru.
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam a 21 návštevníků