Moje druhá Mia
no ale do Pochtliho & spol mám ještě daleko
Co k ní říct: kamarád si koupil moji NB ( musel mě dlouho přemlouvat než jsem povolil
a já nejprve laškoval s myšlenkou pořídit NC. Jenže NC už se tak nějak začala překrývat s mojí daily car a to jsem nechtěl. Já chtěl spíš nějakou neleštěnku, mrkačku a něco ve stylu Low Life / Low & Wide
No a tak vznikla
MyMia!
Současnost: jedním slovem: proti bývalýmu NB je to
motokára!
kastle je kupodivu ve velmi zachovalém stavu, hlavně zdravé nosníky, podběhy, prahy, kufr... takže ta nějaký čas ještě vydrží
lak je hroznej, ale to mně zatím nesejří - není to leštěnka
Co jsem první vyměnil, jsou mrkačky za Hella Low Profile, rozdíl je markantní. Dále jsem nechal udělat rozvody a přitom i přebrousit hlavu a srovnat blok, nový vodítka ventilů, komplet nový hadice, nový a větší hliníkový chladič, nový svíčky, kabely 8mm, olej. náplně, upravit výfuk ... atd. Mia teď jezdí mnohem líp, nikde nic neteče, nekape a nežere olej.
Co plánuju: tuto sezónu si chcu co nejvíc s Miou užít, přes zimu se pak zbavím těch příšernejch zrcátek
skla a origo špígly už mám a nechám udělat komplet podvozek a určitě nahodit pořádný tuhostně a výškově stavitelný coilovers ( BC Racing,apod. ), dál se uvidí podle financí