Pochtli píše:Myslím, že kdo tuhle koupí, asi neprohloupí.. Mít ty peníze..![]()
http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/mx-5/15953596
m8rinek píše:Pročpak asi má ta zlatka rádoby sportovní volant a přečalouněnej kryt pytle?))
PavelS píše:NB nebude nikdy škodaNB jestli to bereš takhle, tak bude mít vždycky menší cenu než NA
![]()
![]()
![]()
Ale je fakt, že tohle je krásnej kousek - moc se jich nevidí takhle...za mě bych už šel do NC radši - nebo krásný NA
jarin píše:m8rinek píše:Pročpak asi má ta zlatka rádoby sportovní volant a přečalouněnej kryt pytle?))
Byl jsem ji včera projet.. nejsem samozřejmě znalec, ale nezdála se být bouchnutá.. a jestli, tak ne nějak zásadně, že by utrpěly jízdní vlastnosti.. jen PP světlo se zdálo být starší, než druhé, resp. bylo jakoby zašlejší, či spíš se asi občas orosí.. čili možná to někdy dostalo ránu na světlo a vyletěly airbagy, jenže pán to už takhle koupil.. je mu odhadem kolem 50ti..
plechy lícovaly, šrouby byly na svém místě a nezdálo se, že by to bylo nějak hnuté.. samozřejmě jsem s tím nejel nějak ostře, ale auto nikam netáhne a na první pohled není poznat zásadní problém.. pán to takhle prý už koupil a volant vyměnil, protože chtěl menší průměr..
jinak další postřehy: je to prý asi jediná 1,9 na prodej teď, má jen pětikvalt, airbagy nemá (možná teda vystřelené), s autem jezdila jeho manželka (on má Oktu II), ale žena má zdravotní problémy, tak ji teď prodávají.. je hezká, sem tam nějaký škrábanec a na závěr jsem pod zapadajícím slunečním světlem objevil stopy po kroupech, ale skoro jsem si toho nevšiml.. asi nějaké byly no.. ale není to nějak moc vidět, opravdu jen hodně z podhledu a pod správným světlem.. jinak pán ji má několik let, ale najeli na ní asi jen 4000 km, gumy letní na těch 17" skoro nový, stejně tak zimní na origo liťácích.. jo a dvě malý oděrky na střeše, která ale údajně neprotéká.. nebyl důvod nevěřit, nejsou velké.. jo a čerstvá technická a nefunguje klakson kvůli vypadnutýmu drátku v neorigo volantu..
Vzhledem k těm kroupům a tomu, že za stejnou cenu můžu mít modrou anniversarku s lepší výbavou (ale zase bez origo liťáků) bych chtěl slevu..
jarin píše:PavelS píše:NB nebude nikdy škodaNB jestli to bereš takhle, tak bude mít vždycky menší cenu než NA
![]()
![]()
![]()
Ale je fakt, že tohle je krásnej kousek - moc se jich nevidí takhle...za mě bych už šel do NC radši - nebo krásný NA
NC ale budou o dost dražší, ne? Kromě toho NC jedině dvoulitra, ve kterém jsem jel.. A NA, ačkoliv se mi líbí asi nejvíc, prostě neprojde přes ženu - máme teď starýho Accorda 93 a už chceme něco novějšího zase, s airbagy, kde nebude každou chvíli potřeba řešit opotřebený podvozek vzhledem ke stáří a nájezdu kilometrů a tak.. bude to na chvíli jediný auto, takže taky proto..
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] a 27 návštevníků