PavelS píše:Přesně - do ničeho tě nepřesvědčujem, jen jsem vyjadřoval stejně jako James názor...Ono to někdy trochu nedává moc smysl co píšeš
![]()
- jestli něco bude nebo nebude v servisu je čistě věc náhody - stavu auta - obecně MX-5 v servisu moc nejsou
- cena je hodně individuální - já to bůhvíjak nesleduju, ale obecně si nemyslim, že NA s málo km je dražší než NB s málo km - NA za 179tis už bude nějakej extrém![]()
- bezpečnost obou aut stojí za prd v dnešních měřítcích![]()
- nevím co myslíš "koncepčně jinou" - ale NC je koncepčně pro mě stejná, jen je trochu jiná co se pohodlí a výkonu týče![]()
Ale chápu, NB dává samo smysl...asi....
PavelS píše::D v poho, taky to tak mám s tou pozorností![]()
- ad servis - moje první auto jsem koupil s 80tkm a a prodával nějak kolem 200tkm, za tu dobu jsem v podstatě nic za deset let neservisoval (kromě svých bouraček a špatně vyhodnocenýho klepání HLAček). V podstatě nebylo ani co. Co teď vidím na těch hodně jetých a neopečovávaných je hlavně koroze + klasika např. brzdy. Ono je to taky daný tim, že ona obecně MX-5 NA nemá v podstatě žádnou výbavuAle kousky za 16tisíc prosim nehledej už
- u takovýho auta mi přijde normální, že se do něj budou dávat peníze horem dolem...
- NC si dovolím nesouhlasit - z RX-8 má v podstatě jen zadní nápravu a např systém xenonů, ale nijak jí to nedegraduje - je to míň spartánský auto, ale to je tak vše. Vtipný je, jak všechny tři generace jsou v podstatě stejně rychlý v zatáčkách, jen NA a NB to podaj trochu víc zajímavě, s NC si člověk zas připadá že nesedí na bonbónu (rozuměj vysoko proti zbytku auta) a rychlosti obecně dosáhne snáz. Bylo toho už napsanýho hodně o tomhle, je to mlácení slámy už
LordJames píše:Co se tyce rzi, tak u NBcek venuj hodne pozornosti viku kufru...
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam a 16 návštevníků