hospodský píše:Já se přidám taky s otázkou.. jelikož mi odešel kat a origo nový a jeho náhražky stojí nesmysl, budu to řešit koupí svodů s katem buď il.motorsport, nebo good-win-racing a koncový tlumič.. Otázka zní- musí se dělat i nějaká úprava v ECU? Předpokládám že ne, nebo? Zatím si kompletní úpravu nemůžu dovolit, takže budu ladit "na pokračování"..
A otázka přímo na Gabriela- Na kolik tě vyšel ten výfuk od GWR i s poštou? Díky
Gabriel píše:Olduc píše:Máte někdo jakoukoli reálnou osobní zkušenost s tímto kitem od BBR? Případně o někom jiném víte?
Docela mě ta úprava láká, protože zůstává zachována atmosféra. Ani mě neláká tak celkový nárůst na těch 200 koní, ale spíše nárůst krouťáku, jehož značný nástup se posouvá o 1000 ot. dolů. Pro takové lehké hození zadkem na výjezdu by to docela myslím pomohlo.
http://www.bbrgti.com/product_details.p ... &model=531
http://www.autoforum.cz/tuning/mazda-mx ... atmosfery/
Já teď kutím něco podobného, akorát z jiných dílů. Takže z toho BBR kitu jsem čerpal jen inspiraci.
Úpravy:
1) Třídílný výfuk z good-win-racing.com (svody bez katu)
2) Velké sání (cold air intake) z moto-east.com
3) Ostré vačky (Stage 1.5 cams) taky z moto-east.com
4) Ventilové pružiny z NC2 (po faceliftu tam přišly tužší pružiny)
5) Tuning ECU taky z moto-east.com
6) Chladič oleje s termostatem (můj rok výroby nemá ani výměník olej-voda)
Výsledkem by mělo být cca 205 koní. Nechám to pak změřit na brzdě. Včera mi mechanik rozhodil motor. Budou se měřit ventilové vůle na nové vačce. Snad každou chvíli dorazí taky výfuk z USA.
Ptej se, pokud Tě cokoliv k tomu zajímá, něco jsem o tom za poslední dobu načet.
Jirka píše:Zajímavé vlákno, budu sledovat dále, protože pokud by mne napadlo pod tu kapotu někdy šťourat, tak bez přeplňování
jen doplním drobnost - možná víte... Cena na stránkách BBR je bez DPH, které musíte připočíst, ale určitě vám nehrozí při zaslání do ČR platba cla.
Pokud objednáte z USA, tak vyjma dražšího poštovného vám velmi pravděpodobně přirazí clo i DPH (xy % + 21 %).
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam a 57 návštevníků