MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Dawe » 12 led 2015, 14:02

Fahrzeugangebot: Mazda MX-5 2.0 MZR Roadster Coupe für 8990 EUR
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... =203988936

A tahle by se Ti nelibila?
NC 2.0 PRHT
Dawe

Příspěvekod dopr » 12 led 2015, 15:58

cafe-racer: Diky. Hlavni zalsuhu na tom ma ale muj mechanik, ktery spoustu veci odhalil. Ja muzu poslouzit maximalne tim tloustkomerem :)
dawe: Diky za tip. Uz jsem ji tez videl. Ja mam problem s tou barvou. Moc se mi nelibi. Problem je, ze v soucasne dobe je tech sedivek v Nemecku vetsina. Kdyzuz pro neco pojedeme, budu muset mit minimalne 3 kandidaty, abych tentokrat prijel konecne s autem a ne s prazdnou :)
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod spoofan » 12 led 2015, 16:05

Me se BRG taky moc nezamlouvala a nakonec ji mam doma :lol: Zamiloval jsem se do ni az na miste.
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod hospodský » 12 led 2015, 16:19

Tak i ta červená je voblož, jo? :shock: A pán se ještě cítí na 350? Hodně štěstí.. Za to se nechá koupit při troše štěstí NC2, na kterou se nemusí hned "šahat". A z itálie bych ji nebral už jenom z důvodu antikorozní úpravy "pro jižní státy", což ty Královy jsou všechny, ne? Takže jedině Německo.. Btw. kdybych chtěl kupovat NC z němec (respektive cokoliv z ciziny), tak bych konal rychle, protože se má kurz koruny opět posunout a to až na 29+/€, což je hnus velebnosti.. :evil: Čekat, že se nějaká solidní objeví v Čr je na hoooooodně dlouho si myslím. Držím palce..
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod dopr » 12 led 2015, 16:25

hospodsky: Bohuzel, je to tak. Otazka je, jestli to majitel vedel ci nevedel, ale aby mi po zjisteni zacal vykladat veci typu "prece nemuzete cekat, ze 8 let stare auto nebylo nikdy bourane, lakovane" nebo ze ho historie auta nezajima, kdyz jezdi dobre a ma serizenou geometrii... No tvl :shock:
Mohl jsem se mu zminit, ze jsme pred 3 lety koupili 12 let stary Yaris s trojnasobnym najezdem, ktery mel cely lak original a nebyl nikdy bourany :D

Kral to taha odevsad, ta cerna byla z Francie. V Italii maji ale lepsi ceny a i vyber barev je prijmnejsi = mene sedych :D S kurzem Ojra to vypada fakt blbe, to je pravda, ale vyber aut je ted taky celkem o nicem. Vsechny zajimave kusy zmizely behem listopadu/prosince. V Česku už to vážně nemá smysl. Celkem mě ten trip zdeptal, i v tom, že v zahranici tech aut ted aktualne az tolik neni, takze jsem v patove situaci. Budu potrebovat trochu stesti.
Naposledy upravil dopr dne 12 led 2015, 16:28, celkově upraveno 1
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Příspěvekod jarin » 12 led 2015, 16:25

jarin píše:Tahle ale podle všeho LSD má, alespoň podle ověření výbavy dle VIN.. auto je u kamaráda na bazaru, neviděl jsem ji, ale jeho služby můžu jen doporučit..

Ještě tedy potvrzení od prodejce, že opravdu nejde o tu, co zmiňoval Seatik - tahle je dovezená ze Švýcar, ošetřená od rzi a v ČR zatím neregistrována.. o víkendu za ním možná pojedu, tak můžu poreferovat víc..

A jen tak mimochodem - na jaře půjde do světa moje červená 1.6 NB, na které jsem od září najel cca 4000 km a kromě rzi na lemech a prazích je myslím v dobrém technickém stavu. Více info dám případným zájemcům v SZ. Inzerát sem dám, jakmile to bude aktuální (únor-duben)..
Dospěl jsem! Je čas na změnu jménem MX-5..
EX: NB 1.6 '98, red, eibach springs, black HT, stylebar "ala tramvaj"
Aktuálně ulítávám na vzducháči v Citroenu Xantia a výhledově snad bude nějaká pěkná NA :-)
jarin

Příspěvekod hospodský » 12 led 2015, 16:37

dopr:jj, koukal jsem na mobile, že to prořídlo a zbyly, abych tak řekl plevy.. Ale něco tam pořád ještě je.. Já měl strašnou kliku, na tu svou. Podobné tam jsou aktuálně o 100 více než za co jsem koupil já. Až mě napadla hříšná myšlenka, že bych ji posunul dále a něco na tom utrhl, ale kašlu na to. Je to holt o štěstí... Tvoje plus je, že do toho vidíš a nenecháš se odrbat.. Jednou to přijde ;) good luck
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod cafe-racer » 12 led 2015, 21:07

dopr píše:Ja mam problem s tou barvou. Moc se mi nelibi. Problem je, ze v soucasne dobe je tech sedivek v Nemecku vetsina. Kdyzuz pro neco pojedeme, budu muset mit minimalne 3 kandidaty, abych tentokrat prijel konecne s autem a ne s prazdnou :)

Čekat na 3 miaty může být docela prekérka, ne ? Leda bys doma nechal tloušťkoměr i mechanika :)
Šedivá není zase tak hrozná. Na bílou určitě nemá, tmavěmodrou taky ne ale vedle černých, bleděmodrých a červených s ní ostudu neuděláš :-) Víc než barva auta mi vadí ten černej lesklej panel v interiéru, ten asi brzo půjde ...
NC 2.0 '06 kabriolet
cafe-racer

Obrázky: 1

Příspěvekod dopr » 12 led 2015, 21:16

No s tim co jsem zatim zazil to prekerka byt nemusi. Chci mit proste jaks taks jistotu, ze kdyz uz se zase nekam vydam, tak tentokrat ty naklady nevyleti do luftu a skutecne se vratim s autem.
P.S. Me se cerna prave docela libi, spolecne s bilou, modrou. Nejradeji bych BRG, ale tech je jak maku. Ted neni v Nemecku lautr nic, co by odpovidalo mym pozadavkum na najezd, vybavu, cenu a barvu :(
V Italii by se mozna neco naslo, hlavne pak z tech peknejsich barev, jenze ja umim spise turistickou italstinu, nez se bych si byl schopny rict, ze potrebuju auto zvednout na zvedak, ze tenthle dil je takovej a makovej, nehlede na pripadne jednani s urady :D Ale jako trip by pro me Italie byla, co by znameho italofila, prijemnejsi (uz mi dochazeji zasoby parmezanu, loupanych rajcat, testovin i kavy :D)
Obrázek
dopr

Příspěvekod Bass.Boi » 12 led 2015, 21:56

@dopr: tak to je brutalni pech, te cervene jsem taky veril jak nikdy :!:
Ale podle popisu co vsechno s tim bylo a jak se pan Vopička choval, to je tak nakopat do kuli a povesit za ne do pruvanu :!:
No a pan Kral je klasa :D

Kazdopadne drzim pesti, at se neco vynori z niceho a bude to bum bac a mas auto :) jak ja :mrgreen:
...::: NC 2.0 Sport, 118kW/160 HP, LSD, 6speed, Bilstein :::...

..:: Ex ::..
...::: 1.8 NB Miracle, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech :::...
...::: Ex - 1.6 NB 81kW/110 HP' - "Rote Sau" :::...
Bass.Boi

Obrázky: 5

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...