dopr píše:No s tim co jsem zatim zazil to prekerka byt nemusi. Chci mit proste jaks taks jistotu, ze kdyz uz se zase nekam vydam, tak tentokrat ty naklady nevyleti do luftu a skutecne se vratim s autem.
P.S. Me se cerna prave docela libi, spolecne s bilou, modrou. Nejradeji bych BRG, ale tech je jak maku. Ted neni v Nemecku lautr nic, co by odpovidalo mym pozadavkum na najezd, vybavu, cenu a barvu
V Italii by se mozna neco naslo, hlavne pak z tech peknejsich barev, jenze ja umim spise turistickou italstinu, nez se bych si byl schopny rict, ze potrebuju auto zvednout na zvedak, ze tenthle dil je takovej a makovej, nehlede na pripadne jednani s uradyAle jako trip by pro me Italie byla, co by znameho italofila, prijemnejsi (uz mi dochazeji zasoby parmezanu, loupanych rajcat, testovin i kavy
)
cafe-racer píše:dopr píše:Ja mam problem s tou barvou. Moc se mi nelibi. Problem je, ze v soucasne dobe je tech sedivek v Nemecku vetsina. Kdyzuz pro neco pojedeme, budu muset mit minimalne 3 kandidaty, abych tentokrat prijel konecne s autem a ne s prazdnou
Čekat na 3 miaty může být docela prekérka, ne ? Leda bys doma nechal tloušťkoměr i mechanika
Šedivá není zase tak hrozná. Na bílou určitě nemá, tmavěmodrou taky ne ale vedle černých, bleděmodrých a červených s ní ostudu neudělášVíc než barva auta mi vadí ten černej lesklej panel v interiéru, ten asi brzo půjde ...
Jirka píše:Co je špatného na tom černém lesklém panelu? Mně by se třeba zrovna líbil víc, než ta stříbrná imitace, co tam mám nyní
peetrys píše:Ahoj, možná by stálo za pozornost se zaměřit i na jiné státy.
Nevím, jakou más představu a objem peněz. Tuhle bys nechtěl?
Niseco 2008 (2.0, pětikvalt), nájezd 40 000km. 10 000,- Euro.
dopr píše:peetrys píše:Ahoj, možná by stálo za pozornost se zaměřit i na jiné státy.
Nevím, jakou más představu a objem peněz. Tuhle bys nechtěl?
Niseco 2008 (2.0, pětikvalt), nájezd 40 000km. 10 000,- Euro.
Pekna pekna, ty Niseco edice jsou moc hezke, hlavne interier. To je v Polsku nebo kde?
Ja mam limit tak do 9500 Euro.
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam a 36 návštevníků