MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod mojžo » 04 bře 2015, 12:55

Mám to tak isto. 1.6, základný interiér, dokonca ani centrál nemala keď som ju kúpim a klima.

Taliansky import to tak proste má
mojžo

Příspěvekod Andre_fux » 04 bře 2015, 15:15

tak to je teda mazac.. :) No holt taliáni to mají jinak. :)
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Obrázky: 1

Příspěvekod peetrys » 04 bře 2015, 20:38

Vavris píše:Mě spíš zaráží, že jim furt neklasají ceny! Když jsem v roce 2011 kupoval NB, tak devítileté auta byly snadno k sehnání za 6000€. Nyní devítileté NC ve slušném stavu pod 9000€ ani náhodou... :shock: A to byla přijata jako "nejhorší" MX-5 ever..

Měl jsem za ta léta čest se všemi generacemi. NCFL ve dvoulitru je nejlepší, a majitelé to holt dobře ví a pod cenou se jich zbavovat nebudou...
je: MX-5 NCFL 2.0 Revolution PRHT, Crystal White Pearl, Recaro, Bilstein
bylo: NBFL Sportive 1.8
bylo: NB 1.6
---------------------------------
http://djp.rajce.idnes.cz/
peetrys

Příspěvekod Vavris » 04 bře 2015, 22:44

Však NCFL už taky byla chválená... Já se sériovou NC nikdy nejel, ale dobové recenze byly dosti rezervované... Ta jako tak je prostě bordel, že 9 let stará Miata stojí tolik! :lol:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod jarin » 05 bře 2015, 09:47

Pánové, pouze dnes garantuji vážným zájemcům cenu mojí červené NB 1.6 - 69 000 Kč.
Pro podrobnosti mrkněte do mého vlákna v inzerátech a nebo napište SZ či brnkněte, číslo je tam také.
Tahle akce je jen dnes tady na foru a možná to ještě dám i na JDM forum.
Dospěl jsem! Je čas na změnu jménem MX-5..
EX: NB 1.6 '98, red, eibach springs, black HT, stylebar "ala tramvaj"
Aktuálně ulítávám na vzducháči v Citroenu Xantia a výhledově snad bude nějaká pěkná NA :-)
jarin

Obrázky: 3

Příspěvekod wertikal » 06 bře 2015, 21:53

Páteční kroucení hlavou. Slušná sázka do loterie

Mazda MX-5 1.9i 16V für 1750 EUR
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... =206452889
wertikal

Příspěvekod RON » 08 bře 2015, 13:16

Zdravím, jsem tu nový, neboť už konečně dozrál čas si pořídil vlastní MX-5. Jelikož jsem od Českých Budějovic, byl jsem se samozřejmě podívat na 3 kousky MX-5 NB, které stojí v Euautomobile na Okružní ulici v Českých Budějovcících. Trochu tu ty 3 kousky, které jsou v nabídce popíšu.

http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda ... oFrom=list
Černá MX5tka NBfl s hardtopem nevypadá na první pohled vůbec špatně a co se týká karoserie, je ze tří kusů nejzachovalejší. Cenovka je stanovena na 100.000,- s možnou slevou cca 5.000,-. Na autě je zvenku pár šrámů od kamínků, případně různé drobné ťukance z parkovišť. Nejhorší je asi úchyt přední značky, který je polámaný - ale nic vážného. Auto podle mého nebylo asi bourané, vše sedí, lícuje.
Interiér má podřenou palubovku na straně spolujezdce, sedačky OK a má vybrané origo rádio. Na tachometru cca 115.000km, čemuž jsem věřil do prvního nastartování. Auto po nastartování hodně "kouřilo", ale netipoval bych to na olej, spíše voda. Zvuk motoru ovlivněný děravým výfukem, ale i tak bylo slyšet šustění a cvrlikání při otevřené kapotě a celkově motor neběžel pěkně a hladce, jak jsem na to ze své druhé Mazdy zvyklý. Už po výjezdu z bazaru byl pocit takový rozevlátý, nereagovalo to jako ostatní MXky, se kterými jsem kdy jel. Spojka je po smrti, bere pokaždé v jiné poloze a povedlo se mi udělat inventuru při řazení 4ky při sešlápnutém pedálu spojky. Po ujetí cca 10 km na zahřátí jsem autu začal trochu šlapat a začal být cítit fridex. Po zastavení bylo i v okolí auta hodně cítit fridex a tipnul bych to dle zoxidované příruby u pumpy na netěsnost kolem hadice. Divné bylo rovněž to, že už při vyjetí z bazaru bylo auto podle budíků "ohřáté" na provozní teplotu-při startu bylo zaručeně studené.
Střechu jsem ani neviděl, hardtop jsem neměl ani chuť sundavat.

http://www.euautomobile.cz/detail/mazda-mx-5-102015
Tahle MX5tka NB byla celkem mým favoritem a kosmetiku jsem byl rozhodnutý autu odpustit. Po slevě cena cca 75.000,-. Zvenku je kolem lemů vidět drobné puchýřky, ale nic vážného. Spodek prahů je vidět, že byl nedávno lakovaný, ale asi to nějakou zásadní ránu nedostalo. Je ale vidět, že byl lakovaný přední nárazník (lak mizerný a místy popraskaný) a rohy předních blatníků. Plastové torpedo pod stěrači je ulomené a spolujezdcovo zrcátko je odřené. Střecha zřejmě původní, stav celkem slušný, ale je "smrsklá" má popraskané hrany kolem skel a zevnitř je chycená plísní. Co mě odradilo byla ale hlubší koroze předních nosníků, která byla vidět z podběhu na spolujezdcově straně-to byla věc, kterou jsem ale nepřekousnul. Výfuk taktéž KO, ale nebude ještě skrz.
Mechanicky auto funguje super, řadí, jde za plynem a podvozkově pěkně sedělo.
Interiér zachovalý s implementovaným retro rádiem a nefunkční anténou. V kufru u rezervy rybníček a celkově auto uvnitř pocitově vlhké. Na tachometru cca 160.000km, což bych asi věřil.

http://www.euautomobile.cz/detail/mazda-mx-5-102020
Zelená MX5tka NB, tachometrově cca 160.000km, cena po slevě cca 75.000,-. Auto jsem ani neprojížděl, podle mého bylo bourané z obou stran. L bok je nalakovaný hodně mizerně s pomerančem, z P strany nelícuje spára prahu a dveří. Interiér celkem zachovalý, střecha bych tvrdil, že je nová. Auto jsem ani nestartoval.

Snad jsem tímto malým resume někomu pomohl, já hledám ale dál - strop mám cca 100.000,- a některou kosmetiku bych autu i odpustil, kdyby někdo věděl o pěkném NB, NBfl, nebo NA ve slušném stavu, bez rozsáhlejší koroze, dejte mi info. Díky
Mazda 323F BA, 1,5 16V, rv.1997
Mazda MX-5 NB, 1,6 16V, rv.1999
RON

Příspěvekod m8rinek » 08 bře 2015, 23:46

Hezké recenze, obávám se, že korozi se nevyhneš, jak někdo poznamenal NB po bouračce budou mít nosníky opravené, takže pohnilé naopak mohou značit auto co ránu nedostalo... Takhle výrobní vada bude obecný problém všech NB...
m8rinek

Příspěvekod Rybo » 09 bře 2015, 14:54

Zdravím Vás.

Som tu nový a zvažujem kúpu tohto autíčka. Nepoznáte náhodou túto a ich bývalých majiteľov? Dúfam že to nebola nejaká predvádzacia verzia. Čo vy na to?

Ďakujem za každú radu. Juraj

http://mazda-mx-5.autobazar.eu/20-i-rev ... 95166.html
Rybo

Příspěvekod m8rinek » 09 bře 2015, 14:58

O autech od p. Krále si lze počíst na předchozích stranách...
m8rinek

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...