Radírna před koupí

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Co myslite?

Příspěvekod Vasek2 » 20 zář 2010, 01:44

ahoj vsem,
chystam se stat majitelem tohohle auta. V sobotu jsem se byl podivat na tohohle kandidata:
http://www.autoscout24.es/Details.aspx?id=182096285

(upozornuji, ze ziju ve Spanelsku:) Je to spanelsky, ale udaje jsou myslim zrejme.

Muzete mi rict, co si o tom myslite?
Cena/vykon sedi?

Co se tyka vybavy, tak se mi libi tahle kombinace barvy interieru s vnejsi cernou barvou. S vybavou jsem spokojen, jedine, co resim, je zda s pevnou nebo platenou strechou. Auto bude jezdit po Spanelsku...

Diky moc za nazory a rady.
Vasek2

Re: Radírna před koupí

Příspěvekod PavelS » 20 zář 2010, 06:20

Cenu nejlíp porovnáš s tím kde žiješ ;)

Auto vypadá pěkně - dost mě udivuje nájezd km -ale loni jsem svojí koupil s 23ma, takže vlastně ani ne 8-)
PavelS

Příspěvekod Vasek2 » 20 zář 2010, 08:51

28 000 km na tri roky logicky vychazi. Pry to nekdo hodil na protiucet.
Ale chapu tvoje prekvapeni,me taky,jako spravneho cecha napadlo,ze je pretocenej tachac:)
Jenze tady je trochu jina kultura,maji ze zakona rocni zaruku a hlavne,byt tomu rozumim jako koza petrzeli,to auto vypada nove.
Nechali jsme s tim vyjet samotneho,a tak jsem si zablbnul na prazdnem parkovisti:)

Btw. Taky jsem si tam zkusil z4, ale proste to neni ono,ta zabava tam chybi:)

Dotaz,ona nema tahle mazda vyskove seriditelny volant?
A jake mate nazory na pevnou vs skladaci strechu? Dekuju
Vasek2

Příspěvekod Koby » 20 zář 2010, 09:21

vasku ahoj, no jasně... 28tkm na 3 roky je tak akorát na takový auto.. většina lidí s tim moc nejezdí.. ;) Bych se nebál, že tam bude něco zle... k tomu všemu, 28 000km po španělských silnicích je jako 10 tkm po čr...

výškově stavitelnej volant to má, akorát neni teleskopickej :-) Co spain verze nemá, je antikorozní nástřik proti podvozku například...

Moher střecha je no problem, je to lehčí a k roadsteru to tak něj patří... Asi se přiklánim spíš k ní... Dřví jsem hledal zarputile auto s hadrovou střechou, dneska by mi to bylo jedno na co bych natrefil a nerozhodoval se podle toho. Každý má svoje pro a proti..
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Winie » 20 zář 2010, 09:30

kilometru bych se nebal. je to relativne novy auto, navic kabrio. jinak bejt v tvoji kuzi, tak jednoznacne volim platenou strechu. ta pevna mi k mx nak nepasuje. navic kdyz zijes ve spanelsku, tak bych to neresil uz vubec. ja spis nak nechapu proc vsichni kupujete tu sedou? :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Vasek2 » 20 zář 2010, 10:21

diky za reakce,

misto sedacky jsem se ptal na volant: tak tedy, ze nema vyskove polohovatelnou sedacku?

strecha: me se libi platena take vice... jen mam tak nejak trochu strach, je to me prvni cabrio. ale vypada jak nova a ma vic vrstev. jak to myslis s tou sedou? tahle strecha je hneda, ne?

podvozek: a je to velke minus ten nemit ten nastrik, rezne hodne? Dalsi moznost je si nejakou dovezt z Nemecka, tam to ma?
Vasek2

Příspěvekod PavelS » 20 zář 2010, 12:03

Winie si neuvědomuje že auta ve stavu NC nikdo přebarvovat nebude a šedá metla je prostě nejčastější (a nejhezčí) barva... I když tohle je černá, ale to je jedno :roll:

Ne sedačky jsou výškově stavitelný až v FL...
PavelS

Příspěvekod Vasek2 » 20 zář 2010, 12:38

mne se ale proste tahle kombinace barvy strechy, laku a interieru libi:)
a seda nebo cerna, to je jedno:)

Tak chlapi, jeste nejakej nazor? Staci jim tam maznout zalohu a je moje:)
Vasek2

Příspěvekod dopr » 20 zář 2010, 13:07

vypada moc pekne. Kdybych si ale vybiral ja, tak zvolim tmavě zelenou metlu, podobnou jakou mam na sve NB. Pred tydnem jsme takove NCecko potkali v Italii a vypadala naprosto skvostne. Ale cerna je taky moc pekna ;)
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Winie » 20 zář 2010, 17:52

ajo. to sem si nak nevsim. asi blbe naklonenej monitor a unaveny oci.
4 pavelS: mam nick s jednim n
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...