Goofy píše:Mám BC racing na NB.
Při nastavování před montáží na auto jsem dal velmi lehké předpětí a to snad jen kolem 1-2mm. Auto si sedlo, ale málo. Takže jsem to sešrouboval na doraz. Výsledek je ten, že to mám vlastně asi nejníže co to jde aby to bylo ještě bezpečné a pružina nelítala.
Nejnižší bod nad vozovkou mám něco pod 50mm. Retardér přejedu bez toho abych na něm zůstal viset (to neznamená že neškrábnu).
Nastavení tuhosti mám 17 předek, 21 zadek.
Stačí cuknout volantem dovnitř zatáčky, potom kontra a jede bokem. Na suchu.
Zatím nejzábavnější nastavení co jsem odzkoušel. (ovšem není na rozbité okresky)
elektron píše:Goofy píše:Mám BC racing na NB.
Při nastavování před montáží na auto jsem dal velmi lehké předpětí a to snad jen kolem 1-2mm. Auto si sedlo, ale málo. Takže jsem to sešrouboval na doraz. Výsledek je ten, že to mám vlastně asi nejníže co to jde aby to bylo ještě bezpečné a pružina nelítala.
Nejnižší bod nad vozovkou mám něco pod 50mm. Retardér přejedu bez toho abych na něm zůstal viset (to neznamená že neškrábnu).
Nastavení tuhosti mám 17 předek, 21 zadek.
Stačí cuknout volantem dovnitř zatáčky, potom kontra a jede bokem. Na suchu.
Zatím nejzábavnější nastavení co jsem odzkoušel. (ovšem není na rozbité okresky)
To si neviem predstavit kde na tomto jazdis... Ak Ti ide auto ihned do pretacaveho smyku nieco nebude v poriadku s nastavenim geometie.
AndrewG píše:športový podvozok je podľa mňa hlavne o jeho vlastnostiach, nie o znížení, to je len príjemný bonus...v tvojom prípade ten podvozok ako celkom nemôže pracovať optimálne čo ťa podľa všetkého netrápi lebo nepotrebuješ auto naháňať na okruhu a sťahovať stotiny a neviem čo, maš auto pre srandu a rád sa šmýkaš bokom
v druhom prípade však pri takto zloženom aute sú ramená aj riadenie tak vychýlené že s nejakými dobrými vlastnosťami by som asi nepočítal...áno je to podvozok kde sa výška nenastavuje predpatím, ale funkčnosť podvozku ako celku nie je len o tlmičoch ...každopádne ju máš krásnu goofy, mohol by si trošku postovať do vlastného vlákna
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 88 návštevníků