kubec99 píše:Zvlastne. Moje mali +- presne 200/170mm volne bez predpatia. Pozrem sa na poznamky co mam v garazi, ci si to dobre pamatam.
Inak co sa mojich skusenosti tyka, aktualne jazdim s predpatim 6mm a podvozok filtruje velmi dobre az na priecne ostre a priecne hlboke/vysoke nerovnosti, kedy idem vzadu do dorazov. Doteraz som vzdy skusal tuhost tlmicov v zadu o 3-5 klikov maksie voci predku. Teraz chcem koli odstraneniu prepruzenia do dorazov vyskusat tuhost v predu a v zadu rovnaku. Avsak na odstranenie tohto neduhu vraj pomoze nastavit predpatie vzadu na cca 10mm a viac, co predlzi drahu k dorazu... Inak som so spravanim podvozka velmi spokojny a k pruzeniu prednej napravy nemam jedinu vytku. Akurat co sa rozsahu nastavenia vysky bez zvysenia predpatia tyka, som bol prekvapeny, ze najvysiia poloha je relativne dost nizko. Odhadujem cca -4cm, co je tak o 1cm nizsie ako potrebujem. Pojdem teda do zvysovania predpatia. Vsetko je to o prisposobovani si nastavenia a chovania podvozka svojim preferenciam
kubec99 píše:Tak som si dal vcera monterky, vyheveroval auto a nastavil predpatie vpredu na 5otacok od dotyku pruzin (10mm), vzadu na 7otacok (14mm), zmenil tuhost tlmicov vsade na 6ty klik od najmaksieho nastavenia a je to vyrazne lepsie. Pri ozaj velkych priecnych nerovnostiach sa dotkne dorazov, ale co sa komfortu tyka, tak som spokojny! Verim tomu, ze ked este pritiahnem predpatie vzadu o dalsie 2 otacky (4mm) tak to bude presne to, co som od nastavitelneho podvozka ocakaval. Aj vyskovo som sa dostal na uroven, ktora mi vyhovuje
mikee19 píše:kubec99: Takze si vlastne dal setup, ktory ti odporucil Otatoy, no namiesto toho, aby si to urobil hned, tak si si najskor ponadaval
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 113 návštevníků