Miata píše:Jen bych podotkl ze to nebyl Boros... Jinak TOMe ja myslel ze jsi rikal ze budes v Plzni?
miata: Plzen byla minulý týden, ale ono je to v podstatě jedno protože jsem stále na cestách někde.... Koukám že jsem ze svého vlediska kochacích jízd o nic nepřišel stejně bych neviděl ani zadek vašich MX podle toho co čtu co se dělo. Jinak přeji nemocné MX brzké uzdravení DAWE.
MX-5 NA 1.6 Coccinella septempunctata
"Lidé, kteří jsou natolik šílení, aby si mysleli, že mohou změnit svět, to dokážou" - Steve Jobs
Ahoj, taky díky vše za vyjížďku, i když jsem ji svým kochacím tempem trošku brzdil . Je to všechno v rukách a v těch mám nas..... Co se týče té kolize, tak se omlouvám, že jsem nezastavil, z mého pohledu to vypadalo, že se v té zatáčce potkali dva známí (stříbrný passat) a jen klábosí, tak jsem mávl a jel dál. Hlavní je že se nikomu nic nestalo, plechy se opraví. Ať všechno dobře dopadne... Těším se na příští vyjížďku (pokud počasí dovolí)
Já dneska nepojedu, máme odpoledne návštěvu.. Ale... Jeli jsme se s mladou včera projet a připravují nám nový kus RZty ! Natahujou nový asfalt nahoru na Pustevny Hurááá!