NBfl: CD/Changer (Jack) přepínání

NBfl: CD/Changer (Jack) přepínání

Příspěvekod rcrtgriffin » 22 zář 2015, 22:58

Ahoj, na origo rádio (2din nonbose) na mojí NBfl jsem nainstaloval do konektoru pro CD changer krabičku pro připojení Jack 3,5, připojení přes jack funguje, ale nejde přepínat mezi CD a Changer módem, je nějaká metoda, jak toho docílit, nebo jsem odkázán pouze na muziku v mobilu/rádiu? Je mi trochu líto ten přehrávač placek nevyužít, když tam je, i když není nejlepší :) ...
MX-5 NBFl 1,6l Emerald green Mica
rcrtgriffin

Obrázky: 1

Re: NBfl: CD/Changer (Jack) přepínání

Příspěvekod Andre_fux » 23 zář 2015, 06:41

Teď asi nějak nechápu dotaz. ty máš tu krabičku co simuluje externí CD měnič. A chceš aby jsi měl možnost si přepnout mezi CDčkem v rádiu a tou krabičkou.

Toto přepínání funguje stiskem tlačítka CD, jednou stiskeneš jedeš na externí měnič, podruhé ho stiskneš a jedeš na CDčko. Sem tam se staně, že krabička nejede...

Pokud chceš přepínat zdroj hudby na té krabičce SD kartu, USB či jack, tak to nejde. Vezne to jen jeden ze zdrujů.
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Příspěvekod EMS » 23 zář 2015, 09:05

Nene, vím co myslíš, je to nejspíš problém komunikace mezi virtuálním CD changerem a radiem. Nejspíš nedokáže radio obalamutit na 100%,, že je to CD changer.
Mě to dělá to samý, po připojení mi zmizela možnost tlačítkem CD použít CD přerávač. Cykluje jen radio a CD changer. Občas se stane, že po nastartování se radio samo zapne rovnou na CD a pak to jde, ale je to čistě náhodné. Mám jakýsi noname udělátor z Aliexpress. Na druhým autě - Nissan P12 mám X-carlink a tem chodí suprově (ale za dvojnásobnou cenu..)
EMS

Příspěvekod rcrtgriffin » 23 zář 2015, 09:59

J je to jak píše EMS, krabička se tváří jako CD changer, ale asi ne na 100% a nejde z ní přepínat zpátky na CD v rádiu. Kdyz jsem to tam dal poprve, tak to jednou slo, ale podruhe uz nejde prepnout z Changer na CD...
No tak pokud to nepůjde nijak přesvědčit, tak s tím jsem schopný žít :D ale myslel jsem, že se jedná pouze o přepínání vstupů a že ta krabička jako taková na to nebude mít vliv. Hlavně ale, že mám ten jack konektor. Stejně jsem se o svá CD v autě bál aby se nepoškrábaly...
MX-5 NBFl 1,6l Emerald green Mica
rcrtgriffin

Zpět na Technika MX-5