MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Vavris » 08 říj 2015, 12:38

a jo, no tak to je úplně neprodejné, divím se týpkovi, že se vůbec snaží :lol: :D
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod TeeJay » 08 říj 2015, 13:28

m8rinek píše:Co světlo to cca 2-3tkč/ks, nárazník taky tak... Navíc pak docílíš dojmu slepovánky... NBfl by nebylo za tyhle řekl bych supr prachy vzhledem k tomu na čem to auto stojí.... Jen nebyla nedávno za 85tkč?

To by bylo dobré, že se snad na ni zajdu podívat, odskočím si z přednášky numerické matematiky :lol:
Jen teda předpokládám, že bych díly musel sehnat zřejmě od někoho, že. Když jsem koukal, co stojí nová světla, to pod $300 za kus nejde, to bych byl rázem spíš na 20k.

A není 1.8 neVVT oproti VVT nějak znatelně horší? Zatím jsem si sedl za volant jen u neVVT, a ono známé "vocpodu" mi je jedno, až budu chtít jet, budu to točit rád.

"Navíc pak docílíš dojmu slepovánky" - teď nevím, jestli to je dobře nebo ne :)

Co se ceny týká, za 85k byla bez těch Rota kol na originálních Mazda kolech a v popisu bylo psáno, že za kola chce +8k, ale asi se toho chce zbavit komplet, tak to přepsal.
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod bkralik » 08 říj 2015, 13:39

TeeJay píše:
m8rinek píše:Co světlo to cca 2-3tkč/ks, nárazník taky tak... Navíc pak docílíš dojmu slepovánky... NBfl by nebylo za tyhle řekl bych supr prachy vzhledem k tomu na čem to auto stojí.... Jen nebyla nedávno za 85tkč?

To by bylo dobré, že se snad na ni zajdu podívat, odskočím si z přednášky numerické matematiky :lol:
Jen teda předpokládám, že bych díly musel sehnat zřejmě od někoho, že. Když jsem koukal, co stojí nová světla, to pod $300 za kus nejde, to bych byl rázem spíš na 20k.

A není 1.8 neVVT oproti VVT nějak znatelně horší? Zatím jsem si sedl za volant jen u neVVT, a ono známé "vocpodu" mi je jedno, až budu chtít jet, budu to točit rád.

"Navíc pak docílíš dojmu slepovánky" - teď nevím, jestli to je dobře nebo ne :)

Co se ceny týká, za 85k byla bez těch Rota kol na originálních Mazda kolech a v popisu bylo psáno, že za kola chce +8k, ale asi se toho chce zbavit komplet, tak to přepsal.

Jestli jí chceš, tak pospěš, psal že už si s někým skoro plácnul... ;)
1.6 NB (rv. 2000) Twilight blue - Španělka

další šroty:
Mazda RX-8 (rv. 2006, 1.3 wankel, 170 kW) - WinterCar
Alfa Romeo GTV6 (rv. 1980, 3.0 V6, ~ 130 kW) - Červená - Historik hysterik
bkralik

Příspěvekod Jr. » 08 říj 2015, 13:45

Já hledal světla na FL celou zimu a pokud jsem nechtěl dát cca 200+ EUR za kus, tak to bylo bez šance. Nárazník drahý nebude, protože ten můžeš vzít narozdíl od světel z Anglie.

Rozdíl v motorech nebude nějak zásadní, ale VVT prostě jede líp. Srovnání s NA8 už mám docela dobré a ten krouťák tam je. Není to teda krouťák vocpoda jak na čiplý ochcávce, ale znát to je. Každopádně kus je to hezkej a stál by za omrknutí. Ačkoliv bych ti měl nutit svojí Mazdu, tak směle do téhle! :D
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod TeeJay » 08 říj 2015, 20:53

bkralik píše:Jestli jí chceš, tak pospěš, psal že už si s někým skoro plácnul... ;)

Tak jsem mu volal a už je pozdě, zítra si má pro ni zájemce na 99 % přijet. Zase jsem svou šanci prokaučoval. Ale furt zůstává 1% šance... :D

Jr. píše:Já hledal světla na FL celou zimu a pokud jsem nechtěl dát cca 200+ EUR za kus, tak to bylo bez šance. Nárazník drahý nebude, protože ten můžeš vzít narozdíl od světel z Anglie.
Rozdíl v motorech nebude nějak zásadní, ale VVT prostě jede líp. Srovnání s NA8 už mám docela dobré a ten krouťák tam je. Není to teda krouťák vocpoda jak na čiplý ochcávce, ale znát to je. Každopádně kus je to hezkej a stál by za omrknutí. Ačkoliv bych ti měl nutit svojí Mazdu, tak směle do téhle! :D

Buď v klidu, osud mi nepřeje :D Ale teď jsem v situaci, že kdybych si koupil nějaké dražší NBfl (1.8 za tyhle peníze jsem ještě neviděl), tak mi nezbyde na zimáky, taže je možný, že si ji pořídím až na jaře...
Přemýšlím o napsání článků "Jak mi 3x za sebou utekla Mazda". Asi bych s tím měl něco dělat. Ale považuju to za znamení, buď ještě není správnej čas, nebo to nebyla "ona" :)
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod bmxdave » 09 říj 2015, 17:39

bmxdave

Obrázky: 1

Příspěvekod m8rinek » 09 říj 2015, 17:52

Asi prásklá na zadek vzhledem ke starejm světlům...
m8rinek

Příspěvekod Jonage » 09 říj 2015, 18:10

Budíky má taky z před FL.
MX-5 NBFL 2002 Phoenix 1.8l
Jonage

Příspěvekod m8rinek » 09 říj 2015, 18:15

Pravda, i sedačky, takže nesedí rok výroby a čumák, takže spíš prásklá na předek? :D Nebo zběsilej faceliftař.... Nicméně už tím o tu zajímavost trochu přichází....
m8rinek

Příspěvekod MacTeine » 09 říj 2015, 18:57

nejde to poznat podle toho vinka :?:
NCfl 2011 2.0 Karai
Ex: NBfl 2001 1.8
MacTeine

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...