m8rinek píše:Co světlo to cca 2-3tkč/ks, nárazník taky tak... Navíc pak docílíš dojmu slepovánky... NBfl by nebylo za tyhle řekl bych supr prachy vzhledem k tomu na čem to auto stojí.... Jen nebyla nedávno za 85tkč?
TeeJay píše:m8rinek píše:Co světlo to cca 2-3tkč/ks, nárazník taky tak... Navíc pak docílíš dojmu slepovánky... NBfl by nebylo za tyhle řekl bych supr prachy vzhledem k tomu na čem to auto stojí.... Jen nebyla nedávno za 85tkč?
To by bylo dobré, že se snad na ni zajdu podívat, odskočím si z přednášky numerické matematiky![]()
Jen teda předpokládám, že bych díly musel sehnat zřejmě od někoho, že. Když jsem koukal, co stojí nová světla, to pod $300 za kus nejde, to bych byl rázem spíš na 20k.
A není 1.8 neVVT oproti VVT nějak znatelně horší? Zatím jsem si sedl za volant jen u neVVT, a ono známé "vocpodu" mi je jedno, až budu chtít jet, budu to točit rád.
"Navíc pak docílíš dojmu slepovánky" - teď nevím, jestli to je dobře nebo ne
Co se ceny týká, za 85k byla bez těch Rota kol na originálních Mazda kolech a v popisu bylo psáno, že za kola chce +8k, ale asi se toho chce zbavit komplet, tak to přepsal.
bkralik píše:Jestli jí chceš, tak pospěš, psal že už si s někým skoro plácnul...
Jr. píše:Já hledal světla na FL celou zimu a pokud jsem nechtěl dát cca 200+ EUR za kus, tak to bylo bez šance. Nárazník drahý nebude, protože ten můžeš vzít narozdíl od světel z Anglie.
Rozdíl v motorech nebude nějak zásadní, ale VVT prostě jede líp. Srovnání s NA8 už mám docela dobré a ten krouťák tam je. Není to teda krouťák vocpoda jak na čiplý ochcávce, ale znát to je. Každopádně kus je to hezkej a stál by za omrknutí. Ačkoliv bych ti měl nutit svojí Mazdu, tak směle do téhle!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků