Tak čierna cica jazdi a jazdí plní svoj účel spokojnosť je s ňou veľká nad očakávania. Nejaké tie milníky
akutálne máme 34 200km
Motor je fajn ale na motor v červenej Miate nemá
je hodne slabší. Spotrebovo cca 8L/100km. Moje dojmi voči Miate hmmm ... tak v prvom rade sériový podvozok je fakt super na cestovanie a presuny Brno - Pezinok je komfortné.
Prakticky som nič nerobil na nej len zapojil Yatour ktorý viac nefunguje ako funguje, vyčistil celé auto, vyčistil disky a pneu, vyčistil a nainpregnoval strechu. Iné ani neni v pláne a nič zatial netreba okrem klímy riešiť. Disky neboli zrejme čistené od novoty a začínal sa do nich zažierať brzdový prach
tak som ich vyčistil.
Pri čistení diskov som zistil ,že predné kotúče sú priemer 270mm a zadok mal 276mm čiže sa jedná o big brake ale niesom dajak moc spokojný s brzdným účinkom aj keď na STK to všetko bolo OK. Na Miate brzdy malého priemeru brzdia lepšie ako big brakes ale áno tam neni séria
.
uvažujem že sériové brzdy predám a kúpim niečo lepšie. Platničky sú tak 70% a kotúče 95%.
Podla mňa vážna konkurencia MX-ky aj keď finančne o niekoľko levelov vyššie
a ešte jedna foto z dneška cesta do Brna môže trvať hodinu ale aj 4hod. keď idete MX-kou a zrazu zistíte ,že miesto 130km domov ste spravili 250
och najlepšia vec čo si človek za peniaze môže kúpiť je šťastie! a šťastie = MX-5
a vraj za prachy lásku a šťastie nekúpiš
ale hej len treba vedieť kde hľadať
no a ten úsmev na tvári vodiča MX-ky svedčí za vše