Na Korzike som bol v zari...mozem len vrelo doporucit...dokonala priroda, nadherne more, stabilne pocasie...hotovy Novy Zeland...
...k cene listkov...cez jednu cestovku som mesiac !!! pred odchodom rezervoval listky a vysli ma na 90 eur tri osoby plus velke auto (Forester). Pre Miatu je Korzika ako stvorena...cesty su tam tak klukate, ze sotva najdete vacsi kus roviny...priemerna rychlost tam nepresiahne 40 km/h...cize pohodicka za volantom s dychberucimi vyhladmi...k datumu zajazdu by som povedal asi tolko...v zari je idealny termin...teploty su velmi prijemne...cca 25 stupnov a ceny su vyrazne dolu oproti sezone...bydleni je idealne riesit v kempoch, auto, stan a tri osoby v priemere 20 eur za noc...a hlavne, premavka nie je az taka husta...cez hlavnu sezonu je to tam peklo...Korziku som precestoval, da sa povedat celu...od Bastie cez zapadne pobrezie do Bonifacia a cez vnutrozemie spatky...vnutrozemie je podla mojho nazoru najkrajsie, majestatne pohoria, krasne klukate silnicky, po ceste je moznost vyskusat si aj canyoning, ktory vrelo odporucam...Na Korziku sme cestovali trajektom z Janova do Bastie a spatky z Bastie do Livorna...po ceste spatky sme sa zastavili aj v Maranelle...a splnil som si svoj detsky sen...za 50 eur som absolvoval 15 minutovu projizdku vo Ferrari F430...a za tie prachy to naozaj stalo...tak hadam som vas aspon trochu inspiroval, ak by prachy vysli, tak by som sa urcite rad pripojil....