Ahoj, chtěl bych si pořídit výfuk RoadsterSport 3, ale britský prodejce Racing Beat je o desítku dražší (na kompletu), než jediný americký, který posílá k nám - gomiata. A přístup gomiaty ve mě nebudí důvěru (platba předem, neschopnost říct předem poštovné). Máte někdo nějaký tip, kde to pořídit? Díky.
Nedejbože aby ti to pobouchali pri doprave...mel sem blbej chladic oleje z US a Shipito to celkem pekne pomuchlalo..samozrejme k reklamaci delaji mrtveho brouka..a to bylo vse pojistene ...chladicova sada 14000.- kc po clu a dopravnem 22 000.- sel bych k Britum....
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007
LordJames píše:britove budou proto drazsi...min starosti, neresis uz clo a dan....ver tomu, ze od tech americanu zaplatis raketu za dopravu a dalsi raketu celnikum
To je jasný... I proto je mi divný, že mi gomiata píše odhad poštovnýho 130 usd za dva balíky, přičemž shipito má jedne balík za 150....
Ale to poštovný z GB taky nebude žádná láce, za takovej velkej krám...
koncový výfuk z MOSS z UK přes UPS za cca 30 liber... to není tolik Za 2 výfuky když jsem zkoušel, tak 40 liber. Jinak na dopravu z UK tu je hodně referencí na Matko a Kubo firmu
poštovné z GB sa dá riešiť xy možnosťami, prakticky za drobné. Gomiate sa vyhnuť obrovským oblúkom, stačí keď si napíšeš do googlu gomiata review... Goodwin racing je opačná strana mince a majú tie výfuky tiež.
Tak aby to tu bylo celé, výfuk přišel v pořádku, jen to dost trvalo. Navíc soudruzi v GB zvorali adresu. Nakonec to dobře dopadlo. Po namontování zněl překvapivě tiše, ale po nějakých 150 km je to něco úplně jiného Mohu jenom doporučit !