Beskydská smečka

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: Beskydská smečka

Příspěvekod Dawe » 08 kvě 2016, 11:32

Vidím dobře, že jste minule na projížďce trefili na s2000? To byla jen náhoda, nebo to byl někdo známý? Podle SPZ asi kolemjedoucí... Jinak info hlavně pro Radima... V pátek jsem si byl pro pozvánku na 20.5. v kodecaru a měli tam bílou ND 2.0 v plné výbavě (Alcantara, Recaro sedačky...). Pán se mě ptá, "a nechcete se projet, když už jste tady?". Tak jsem si vzal klíče, že se projedu 15 minut kolem prodejny, i když říkal, že mohu až do zavíračky :D No, ale jak jsem se spletl! Z 15ti minut byla hodina a půl... :D Pak už jsem musel spěchat zpátky :D Pánové, to svezení je něco! NC je jako já. Tlusťoch přes cent a ND oproti tomu jako 60ti kilová modelka. Jízdně paráda! I zvuk krásný, ale zapomněl jsem se zeptat, jestli je ta verze série, nebo tam mají něco lepšího... Řazení krásně čisté. Volant taky super. Jen i-stop mi docela vadil, ale dá se vypnout. Toho 20. se asi jezdit moc nebude, tak zkuste si udělat čas jindy, kdo má zájem. Já jsem si ale zadělal na vážný problém a asi příštích pár let budu o rohlících a o vodě :( Začínám šetřit okamžitě! Společně s hokejem, na který jsem spěchal hned potom, to byl ideální den ;) Mimochodem, známý z gymplu už si ND pořídil (ale 1.5), tak na něho zkusím sehnat kontakt a poslat mu odkaz na zdejší fórum.
NC 2.0 PRHT
Dawe

Příspěvekod boros » 08 kvě 2016, 12:21

Wow, někdy musím naleštit NC, vzít košili, stavit se tam a taky to NDéčko vyzkoušet :D Ta S2k byl nějaký pomatený žabožrout co prchal před uprchlíkama s lahví šampaňského a smradlavým sýrem :mrgreen:
NC 2.0 PRHT Rev. + Cobra sport muffler, MeisterR, Hawk HP+
boros

Příspěvekod Miata » 08 kvě 2016, 13:01

Přidá se dneska někdo?
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Obrázky: 1

Příspěvekod hospodský » 08 kvě 2016, 20:33

Cus Dawe ;) Dik za minirecenzi! A jsem rad, zes na nas nezanevrel :mrgreen: Co se ma teda,prosim Te, toho 20teho presne dit, kdyz se jezdit moc nebude? Vis o tom neco blizsiho? To tam budeme stat, jist chlebicky a staticky ji obdivovat? Na to bych se mohl...
A diky za dnesni vyjizdku tomu panovi se stribrnou mrkajdou. Tu odbocku na Hamrech jsem jeste nejel. Mlada ma, jak jsem zjistil kanal na tytrubce, takze zkusim neco vytahnout z kamery:-)
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod Dawe » 09 kvě 2016, 00:00

Toho 20. se bude začínat po zavíračce, kdy pak bude mít ředitel nějaký proslov a pak spíše debata mezi zúčastněnými. Chtěli tam mít 120 hostů, ale to je prý nemožné v rámci prodejny. Dostal jsem pozvánku a ptali se mě, jestli sám nebo +1, kvůli catheringu. Bude tam sushi a nějaké další občerstvení. Na projížďky asi nebude moc čas, ale pan prodejce je moc ochotný a říkám, dal mi klíče, že ani nepojede se mnou, že když už mx mam, budu dávat pozor.. Plná nádrž a omezený jsem byl jen zavíračkou prodejny :D IMHO, když tam zajedeš jindy na zkušební jízdu, budeš na to mít větší klid i víc času... Vím, že je to jen můj subjektivní názor, ale já jsem byl nadšený... Myslím, že za zkušební jízdu nic nedáš a moc doporučuji!
NC 2.0 PRHT
Dawe

Příspěvekod Miata » 09 kvě 2016, 10:32

Díky Hospodskému za fajn pohodovou projížďku. Ten jediný mě nenechal ve štychu. Ostatní se na to vyprdli a ani se neozvali, teda kromě Vavrise... Příště zvolíme asi dopolední termín kvůli provozu. Jinak Šance nezklamala a opět jeji svodidla rozsekala jednoho motorkáře. Zajeli jsme i na Gruň armaturku, je tam nový asfalt a fajn RZta. Tak snad příště budem alespoň 3 :-)

Ps: Sem s tim videem
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Obrázky: 1

Příspěvekod boros » 09 kvě 2016, 11:51

Chlapi sorry já byl v Písku... Ale příští víkend už vás nezradím a na novou RZ jsem zvědavý ;) , zrovna sem si říkal, že ta naše trasa by chtěla nějak inovovat.
NC 2.0 PRHT Rev. + Cobra sport muffler, MeisterR, Hawk HP+
boros

Příspěvekod hospodský » 09 kvě 2016, 13:26

Miata: Tu to máš- https://www.youtube.com/watch?v=Ra7Qo_3 ... e=youtu.be Akorát se to nějak divně nakoprimovalo :( Jak bude čas hodím ještě výjezd na ten Grúň. Snad to bude lepčí kvalita už..
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod Safa » 09 kvě 2016, 13:38

Ty jo, video super. Ale ještě víc mě baví ty šaty vpravo. :lol: To je tvoje sestra? :shock: :twisted: 8-)
Kochám se, tedy jsem...
Videa z výletů - zde: http://www.youtube.com/user/Safabox/videos
Safa bloguje - zde: http://www.autickar.cz/blog/safablog
Safa

Příspěvekod gramo » 09 kvě 2016, 15:49

Však se říká, že je to auto pro kadeřníky... nebo módní návrháře :)
gramo

PředchozíDalší

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...