Na základě doporučení zdejších majitelů Miaty jsem vrátil priority na počátek, kdy jsem se pro MX 5 rozhodl. Na běžné celoroční svezení mám Subaru a chtěl jsem něco ryzího se sportovním charakterem, bez extrémního výkonu na víkendové pobavení a radost z jízdy s jiným pohonem, než 4x4. Po zhlédnutí reportáží Honzy Koubka na Streamu, jsem se rozhodl pro Miatu. S vašimi zkušenostmi majitelů jednotlivých generací, jsem se vrátil k NA o které jsem hned na startu uvažoval, protože se mi líbí nejvíc. Nechci řešit nosníky u NB a NC už je moderní auto a takové už mám. Je mi jasné, že nějaká práce na NA bude, ale zachovalejší kousek se najde. Děkuji všem za rozumy a názory, díky kterým jsem se dozvěděl klady a zápory jednotlivých modelů MX5. Posledním v řadě pak byl syn, který mne zná a taky mi řekl, ať si koupím na zábavu co nejjednodušší model. Pravděpodobně budu pátrat na D inzercích, kde je nabídka pestřejší, než v CZ. Tady jsem našel níže v odkazu kus od prodejce, který má Miat víc. Je tady z fóra, případně znáte někdo tohle auto? Ještě jednou všem díky.
https://auto.bazos.cz/inzerat/62712722/ ... mosvor.php