Stalo se mi, že jak začalo mrznout, tak jsem skončil s pedálem na podlaze.
Příznaky:
teplota mínus, pedál měl najednou lehce delší dráhu, ale žádné drama, na parkovišti jsem pak zapumpoval
s vypnutým motorem a bylo cítít, že se tam pumpuje vzduch, pak jsem měl při rozjezdu už jen omezený počet zabrždění,
až jsem postupně skončil na ruční brzdu, tak cca po 50 km.
V nádobce kapalina úplně pod minimem, nekontroloval jsem ji okem předtím snad nikdy.
Něco kapaliny na dně nádobky zbylo.Napadají mě nějaké varianty a prosím znalé, aby mi je buď vyvrátili nebo potvrdili, že to není taková kravina
1) kapaliny tam bylo za tu dobu tak málo, že se v mrazu lehce smrštila a já si tam natlačil vzduch. A vyřeší to jen výměna a odvzdušnění.
2) přestalo těsnit někde na pístcích na třmenu, bude potřeba nějaký repas třmenů a bude to stát tolik, že si radši koupím od někoho z bazaru jeté třmeny.
3) přestalo těsnit na válci a přetěsnění bude stát tolik, že to opět vyřeší vrakáč
4) prdla někde hadička a já si koupím jinou za méně než 2 tis. které mi předhodil po telefonu jeden servis
5) někde narezly trubky a tím začala utíkat kapalina a výměna takový trubky stojí opět méně než 2 tis.
Kolik je pls férová cena za diagnostiku toho, co je ko?
brždění na ručku není žádný hit, ale hlavně že mám vzadu desky brembo