Prave ze 6kvalt nebyl konstruovan za ucelem nejakeho dalnicniho dlouheho prevodu, ale prave k tomu, aby byly jednotlive rychlosti bliz u sebe. Takze pak mas na kazdem kvaltu k dispozici optimalni otacky a vykon. Taky bych nemenil
Fakt tam není šestka delší než pětka u 5q? To že ty předchozí kvalty jsou kratší je mi jasný:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled... různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní http://www.legendysilnic.cz Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Pokud vim, tak sestikvalty jsou minimalne dva. Pochybuju, ze buodu uplne stejne poskladane, uz jenom kvuli rouznym hodnotam zrychleni a maximalni rychlosti. Ja mam v 10AE sestku delsi nez petku u petikvaltu NB.
1999 10th AE Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Kazdej 6-kvalt by mel mit zaroven Torsen (samosvor)!!! (tj. verze Sport) A to uz je hodne velkej duvod... Pro me to kdysi (v roce 2007) byla podminka... Kdyz jsem presel na NC, tak sem to mel jasne... "pohorsit" jsem si nechtel - takze opet 6kv. se samosvorem...