přemístění rezervy pod auto - nbfl

Re: přemístění rezervy pod auto - nbfl

Příspěvekod cavan » 06 bře 2013, 13:15

ak by si potreboval nejaky napad, tak 206ky to tak mali poriesene.. rezerva zospodu.. teda aspon moja rv2002. nehovorim ze to je ideal, ale ako priklad od ktoreho sa vies odpichnut. jednoduchy droteny kos, na jednej strane uchyteny otocne na aute, a na opacnej hacik ktory si uvolnis alebo utiahnes zvnutra..
edit: nasiel som obr..
peugeot.JPG
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod Mike » 06 bře 2013, 16:02

Už něco mám a je to krásně jednochudý. Kolo je prostě přišroubovaný ocpoda. Akorát nahoře bude potřeba tu sílu rozložit na větší plochu, tak to asi bude nějakej alespon 0,05m2 s navařeným závitem doprostřed a porostrčenej dolu, kde na tom na matici bude viset kolo.
Obrázek
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod George » 06 bře 2013, 16:06

ale ten obrázek je z NAčka, který má dno kufru výš nad zemí než NB, takže tam s tou rezervnou neni problém, ne?
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Pavel38 » 06 bře 2013, 16:15

Mike píše:Už něco mám a je to krásně jednochudý. Kolo je prostě přišroubovaný ocpoda. Akorát nahoře bude potřeba tu sílu rozložit na větší plochu, tak to asi bude nějakej alespon 0,05m2 s navařeným závitem doprostřed a porostrčenej dolu, kde na tom na matici bude viset kolo.
Obrázek

Tak až to budeš mít, tak to se na to přijedu mrknout. :-) Zatím to musím zaklepat, ale rezervu jsem zatím ven tahat nemusel. :-) Ještě mě napadá - jestli by nebylo jednodušší vozit tu sadu na lepení. :-)
MX-5 NBFL, 1,6, SUNLIGHT SILVER
Pavel38

Obrázky: 11

Příspěvekod George » 06 bře 2013, 16:17

bylo ale bude ti k ničemu, jakmile uděláš do gumy větší díru nebo poškodíš disk :)
George
rádce

Příspěvekod kousmen » 06 bře 2013, 16:28

Tak to budeš mít Jirko bojovej úkol. Musíme z ostrůvků dotáhnout ještě jedno kolo s jednou dírou. :)
Pardon za OT.
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel38 » 06 bře 2013, 16:52

George píše:bylo ale bude ti k ničemu, jakmile uděláš do gumy větší díru nebo poškodíš disk :)

... To máš pravdu. :-)
MX-5 NBFL, 1,6, SUNLIGHT SILVER
Pavel38

Obrázky: 11

Příspěvekod George » 06 bře 2013, 16:55

rezervu jsem potřeboval jednou a to mi praskla pneumatika tak, že by mi ten lepící kit byl k ničemu a ze známých vím jen o jediném člověku, který se dostal do podobné situace, ale s autem, kam už rezervu ani nedávali a všechno to lepidlo ze sady vyteklo z pneumatiky ven, protože tam byla větší díra (přejel lahev)
George
rádce

Příspěvekod Mike » 07 bře 2013, 11:16

Tak jsem se k tomu včera nedostal. A je fakt, že místa tam bude míň, protože ta rezerva je v podstatě tam kde je ta realokovaná na NA. Rozhodně nechci, aby nejnižší místo na autě byla rezerva, takže to možná půjde do kytek, tenhle nápad.
george: a s rezervou problém je...zabírá to místo "v kufru" kde by mohl být prosto na věci:)
Dost možná to vyřešim tak, že ji prostě vozit nebudu, odlehčim tim miatu o deset kilo (neopravujte mě pokud má jenom 8 8-) ) a případnej problém budu řešit s asistenčkou, kterou mám u povinnýho s nějakou malou spoluúčastí. já jsem za nejatejch cca 200km potřeboval rezervu jednou, což mi je dost málo na to se vozit s timhle bordelem:))
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Henges » 07 bře 2013, 11:21

A nebo obráceně, jak na landroveru to dát na kapotu či kufr spíš a místo v kufru vyřešeno :mrgreen:
Henges

Obrázky: 5

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5