podvozek Raceland?

Re: podvozek Raceland?

Příspěvekod PavelS » 03 led 2011, 12:55

Menil bych veci podle stavu - to ti preci nikdo pres internet nepovi... Podle me u MX-5 podvozek drzi jak zidovska vira - nemyslim ze nejaky silentbloky bys mel menit...spis bych si vsimal geometrie, jestli je delana po tak jednom roce a venovat se kvuli tomu sroubum.

S podvozkama tu bylo napsano uz podle me docela dost, sam jsem na NA mel KONI se stelovaci tuhosti a byl jsem spokojen...
PavelS

Příspěvekod riderhenry » 03 led 2011, 18:14

je pravda ze po 160 000 km se zdaly byt silace OK, kdyz jsme je prochazeli, ale to neznamena, ze se jizdni vlastnosti nezlepsi, kdyz se instaluji tvrdsi. ;) Navic i kdyz se zdaly byt OK, tak se mi moc nechce verit, ze by MX-5 od vyroby mela take gumove rizeni, jako ma uz ted ta moje. S podvozkem je to asi podobne, existuji ruzne testy, kterymi muze podvozek klidne projit, ale stejne uz nemusi fungovat zdaleka tak dobre, jako novy... Zkusenost zatim ale nemam ani s jednim :)
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod PavelS » 03 led 2011, 21:23

To je jasný, že výměnou by nic nezkazil přeci...jen co slyšim o nutných opravách na jeho autě - tak jsem chtěl napovědět, že silentbloky nejsou jako u těžších aut hned vymlácený prostě... 8-)
PavelS

Příspěvekod riderhenry » 03 led 2011, 22:11

jo tak to jo, to je jasny, ja to trochu vytrhnul z kontextu ;)
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod seatik » 25 led 2011, 23:56

Lidicky,trochu bych tu osvezil toto tema,nebot co dela mx5 mx5 je podvozek. Hazejte sem typy,na jakem podvozku jezdite,jakou mate kombinaci,jak jste s nima spokojeny.
Ceka mi taky vyber a nevim co koupit. Auto bude jezdeno prevazne street,okresky,mesto,sem tam vyblbnuti na okruh. Rad bych stelovatelnou vysku. Nechci aby se mi auto plazilo po zemi,ale ani ofroud ala seriovy podvozek.
U tech stelovaku mi prijde,ze je to takovy kompromis v jizdnich vlastnostech,protoe idealne tlumic s pruzinou mi prijde pouze v jednom nastaveni,ale i tak na stelovani vysky trvam.
Zacnu napr. otazkou na podvozek raceland...je za smesne penize...z ceho mam u nej strach,ze pri vyssich rychlostech nad 130 auto zacne plavat a spatne kontrolovat..muze to nekdo potvrdit,vyvratit?
Zaujal mi podvozek od BC racing..jeste tu nekdo na nem nejspise nejezdi,ale mate nekdo lepsi info ze zahranicnich for?
Dalsi KW stelovak serie V1 ..je to jejich zakladni rada,vi nekdo o nem vice? O teto rade sem slysel stiznosti,vyteceni tlumicu no problem,udajne shodne jako weitec,ktery ma jen jinou barvu.
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod Ryba » 26 led 2011, 23:40

proč tak nutně trváš na štelovací výšce?

Za mě jedním slovem - vybírat teď podvozek tak: Bilstein + pružiny na míru. Známej co to má na ae86 tak neznám nikoho kdo s nim jel, co by nechápal, jak to auto na našich okreskách dokáže držet. Je to "magor přes podvozky", pružiny a nastavení tlumiče vám spočte na míru podle váhy auta a jeho použití...
Ryba
špion

Příspěvekod seatik » 26 led 2011, 23:48

Vysku bych rad z jednoho duvodu..nevim o kolik padne auto dolu pri pevnem podvozku..pri mem stesti budu moc nizko nebo vysoko..ale zaroven je mi jasne,ze lepe odladeny bude ten pevny..nejspise to tak skonci,ze na stelovak se vykaslu,risknu to a skoncim u tehle kombinace..bilstein+ eibach pruziny
http://cgi.ebay.de/Bilstein-B6-Eibach-P ... 43a1c68138
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod Ryba » 26 led 2011, 23:53

seatik píše:Vysku bych rad z jednoho duvodu..nevim o kolik padne auto dolu pri pevnem podvozku..pri mem stesti budu moc nizko nebo vysoko..ale zaroven je mi jasne,ze lepe odladeny bude ten pevny..nejspise to tak skonci,ze na stelovak se vykaslu,risknu to a skoncim u tehle kombinace..bilstein+ eibach pruziny
http://cgi.ebay.de/Bilstein-B6-Eibach-P ... 43a1c68138

Jak nevim, prece u kazdy pruziny ti pisou snizeni a vetsinou se dycky najde nekdo pred tebou, kdo to uz mel a snizil a nafotil... Myslim ze ten bilstein + eibach bude dobrá volba.
Ryba
špion

Příspěvekod Rudy » 27 led 2011, 00:02

Ja som som kôli cene kúpil struny Weitech (na kompletný podvozok trošku lepší by som nenašetril) a dal na stock tlmiče...
Keď mi povedia "bye bye" kúpim už len lepšie tlmiče. :)
Rudy

Obrázky: 2

Příspěvekod Winie » 27 led 2011, 00:05

hele ja osobne bych sel ted taky do pevnyho podvozku. stelovak na vejsku je zbytecnej mi ted uz prijde. Ale vyhodit ho nehodlam :lol: zalezi na urceni auta. V dobe kdy sem porizoval podvozek ja, tak byli ty stelovaky hrozna moda. Pouzivanim sem zjistil ze to je hrozna hovadina za zbytecny penize. pro predstavu. kdyz sem porizoval podvozek, tak sem uvazoval o tein basic(PC v ty dobe cca 16000) za ty penize bych mel mnohem lepsi pevnej podvozek. Kdyz sem si pak precetl par recenzi o tomhle zakladnim teinu, tak sem se nestacil divit... kdybych to auto delal dneska, tak udelam hodne veci jinak, ale chybama se clovek uci. viz muj prispevek o maximalnim snizeni. Myslim si ze ty ses na dobry ceste z ni udelat vyborny auto a nakym racelandem tomu moc nepomuzes. Ja defakto zacinam znova.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5