Zkušenosti se servisy

Re: Zkušenosti se servisy

Příspěvekod PavelS » 19 črc 2012, 22:19

Jarda...slušný... ;)
PavelS

Příspěvekod LordJames » 19 črc 2012, 22:44

Tak já přidám doporučení taky - Mazda Wágnerová Tábor...ochota podobná tomu, co popsal Jarda ;-)
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod jardaj. » 19 črc 2012, 22:50

Pavel....děkuji ;)
jardaj.

Příspěvekod Sedrik » 20 črc 2012, 14:10

jardaj. píše:Po dlouhé době přispěji na toto vlákno. 04.07.t.r. jsem byl na servisce v servisu Auto activity ve Žďáru nad Sázavou. Na servisky jezdím ob rok. Loni jsem měnil olej sám a před tím jsem byl taky ve Žďáru. Je to pro mě daleko, ale protože jsem byl minule spokojený, tak jsem tam tentokráte zajel zase. Provedli celkovou prohlídku auta, změření nemrznoucí směsi, výměna brzdové kapaliny a pochopitelně co s tím souvisí, kontrola brzd, vyčištění interieru. U auta jsem mohl být a mohl jsem se ptát mechanika na věci co mě zajímají. Konečná cena 3.722 Kč vč. 20% DPH. K tomu bylo ještě jeden litr Dexelie v apartní kabelce a výběr ze dvou Mazďáckých kšiltovek, samozřejmě zdarma vč. toho oleje. Co mě ale dostalo že dneska mě volala paní ze servisu jak jsem byl spokojený a jestli je všechno v pořádku. Dokonce i sám ředitel za mnou přišel do recepce s tím abych se šel podívat jak auto vypadá zespodu a jestli se chci něco zeptat mechanika. Tak s tím jsem se ještě nesetkal. Je to tedy servis Auto activity (Ford, Mazda), ve Žďáru nad Sázavou.

Hmm - tak doufám, že v Auto Activity v Blansku budou stejně ochotní - byl jsem tam jednou s Focusem ST a dělali mi jen geošku za cca 1100, a prohlídku. U auta jsem být nemohl, ale ani jsem se moc nesnažil, protože to celé mělo trvat 4 hodiny. Ale jestli budu něco potřebovat, tak to asi risknu - nejprve jen nějakou prohlídku a jestli to bude OK, tak uvidíme.

Díky za tip.
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Příspěvekod jardaj. » 20 črc 2012, 17:18

pro Sedrik: ano máš pravdu mají několik provozoven nevím jestli po republice ale po jižní Moravě určitě, protože když jsem s těma mechanikama mluvil tak mi říkali že lak dělají právě tuším že v Blansku kam to vozí. Před 3 lety jsem byl na servisce (v?) kde mi vyměnili baterku, která byla stará jak auto (2r.). Přišel jsem na to až doma a to už bylo pozdě se dohadovat. Proto jsem volil vzdálenější ale slušnější. Rozdíl v cenách je opravdu výrazný proto jsem volil Žďár kde nejenom jsou výrazně levnější, ale i přístup je daleko lepší. Připadá mi že ty "venkovské" servisy jsou lepší, ale všechno je o lidech. Stačí jeden vůl a renome je pryč. Oni si asi práce a zákazníka váží protože jich nemají tolik jak ve větších městech.
jardaj.

Příspěvekod dopr » 20 črc 2012, 17:35

Brnaci a spol servisuji jedine u Michala Konicka v Rousinove :D
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Krenstik » 20 črc 2012, 18:45

dopr píše:Brnaci a spol servisuji jedine u Michala Konicka v Rousinove :D

Kecy... :twisted:

:lol: :lol:
Mazda 3 a k tomu nějaký fašista.....
Krenstik

Obrázky: 36

Příspěvekod riderhenry » 20 črc 2012, 21:32

dopr píše:Brnaci a spol servisuji jedine u Michala Konicka v Rousinove :D

Ten je od pristiho tydne plnej tak na rok do predu :mrgreen:

V Brne do Mazdy urcite ne! Konkretne v Autopalace jsme kupovali uz asi 10 aut do firmy a i kdyz se tvari vzdycky jako velci kamaradi, faktury jsou vzdycky zajimave pocteni.
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod jiri.l » 20 črc 2012, 22:21

Tak pridam nejake zkusenosti z oblasti Prahy a Ostravy.

V rodine v Praze jezdime s CX-7 (teda jezdI, ja jen kdyz prijedu), mame ji cca 3 roky, kupovana u taty v Ostrave a servisovana v Auto Duba ve Stodulkach - tehdy jsme to meli za rohem, tak jsme tam jezdili.
Auto ma ke dnesnimu dni najeto asi 105 tisic km a za tu dobu to mama obcas nekde skrabla ci oprela. Na tom aute to jde videt, protoze tim, jak je to bila perlet, tak barva zadniho narazniku poradne neladi s barvou zadnich blatniku, kvuli spatne udelanemu zastriku (pripadne jeho absence), vsechno udelano (neudelano) v Auto Duba. Tady ty "male" veci by clovek jeste prezil, ale ted nas to uplne dorazilo...

Behem tydne jsme byli s mamou na sluzebce v Ostrave a tim, ze nam neco cinkalo ve vyfuku, tak sem to zrovna vzal k tatovi (Autolaros Speed) do servisu. S vyfukem nic nebylo (vstrikovani mocoviny do vyfuku tak cinka), ale kdyz uz to tam bylo, tak nam to kluci umyli a prohlidli. Jen poznamka, ze v tom momente bylo auto chvili po 100 tisicove garancce, ktera byla delana u Duby. Zjistili, ze jsou celkem dost zanedbane brzdy, brzdova kapalina snad jeste nikdy nemenena, v motorovem prostoru nam obcas piknikujou hlodavci, rezave nenamazane panty u dveri, geometrie rozhozena o 9 stupnu a paradne sjete gumy. Prisel jsem si jak u debilu, kdyz u Duby vedi, ze s tim jezdi zenska, ktera autum nerozumi a vzdy jim jen auto sveri a rekne, aby ji ho uvedli do 100% stavu.
No tak nam to u taty vsechno spravili, auto jede jak nove a od ted uz budeme jezdit na servis jen do Ostravy i kdybychom tam meli jet jen kvuli te garancky. Pred zimou auto povezem do Autolarosu znova na opravu karoserie, aby spravili to, co u Duby zajebali a to, co mama stihla jeste napachat.

Duba ma sice autosalon jak krava, kde dostanete kafe, dzusy a ruzne nesmysly, ale auto vam akorat zdupou. A to, jak vam automaticky bez dovoleni prehazuji podlozky pod spztkou za ty svoje, hnusne s cervenyma napisama, o tom ani nemluvim. Kdyz si mama pujcovala auto, protoze mela sve v servisu, tak bylo tak spinave (hlavne zevnitr), ze sme si rikali, jestli jim to neni blbe takove auto dat zakaznikovi. No hnus.

DUBOVI SE VYHYBAT JAKO CERT KRIZI!!!
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Frankie Sporty » 20 črc 2012, 23:59

My jsme u mazdy 323F dali k Dubovi menit zadní nárazník, když to do mě poslal motorkář.. Tehdy trochu problémy s pojišťovnou, ale oprava celkem ok. Sice se to zdálo dražší, ale šlo to téměř celý přes pojišťovnu. Další, ale o dost horší zkušenost byla s výměnou ramene, protože jsme neprošli technickou, byla trochu vůle u kola. Tak jsme nechali komplet vyměnit za nový díl, pak s tím jedu na technickou a neprojdu kvůli úplně stejné závadě i s novým ramenem.. Tak nevím čím to montovali, ale šlo to na reklamaci. Jelikož v servise nějak nevěděli, jak vyzkoušet tu vůli, tak pak s námi jeli znova na technickou a tam technik potřetí ukazoval stejnou závadu.. ale aspoň už se vědělo o co jde.. Nakonec se to teda dalo do pořádku, dokonce nám proplatili i ty dvě technické prohlídky navíc, ale vzhledem k cenně náhradního dílu je to asi zrovna nezabolelo..
Mazdu nechávám u kámoše a nebo přes kontakty, protože přijít jako běžný zákazník do servisu, na to nemám odvahu :) prostě kámoš opravdu poradí a řekne to na rovinu.. Jestli má cenu kupovat tohle, kupovat tohle, kolik to vyjde a jaký co bude mít efekt.. To se mi ještě třeba nestalo, že bych v servise řekl, že bych měl zájem o nějaký sportovnější destičky a aby mi na rovinu řekli, kolik navíc to bude a jaký to bude mít efekt a jestli mi to za to stojí..
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!
Frankie Sporty

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5