jardaj. píše:Po dlouhé době přispěji na toto vlákno. 04.07.t.r. jsem byl na servisce v servisu Auto activity ve Žďáru nad Sázavou. Na servisky jezdím ob rok. Loni jsem měnil olej sám a před tím jsem byl taky ve Žďáru. Je to pro mě daleko, ale protože jsem byl minule spokojený, tak jsem tam tentokráte zajel zase. Provedli celkovou prohlídku auta, změření nemrznoucí směsi, výměna brzdové kapaliny a pochopitelně co s tím souvisí, kontrola brzd, vyčištění interieru. U auta jsem mohl být a mohl jsem se ptát mechanika na věci co mě zajímají. Konečná cena 3.722 Kč vč. 20% DPH. K tomu bylo ještě jeden litr Dexelie v apartní kabelce a výběr ze dvou Mazďáckých kšiltovek, samozřejmě zdarma vč. toho oleje. Co mě ale dostalo že dneska mě volala paní ze servisu jak jsem byl spokojený a jestli je všechno v pořádku. Dokonce i sám ředitel za mnou přišel do recepce s tím abych se šel podívat jak auto vypadá zespodu a jestli se chci něco zeptat mechanika. Tak s tím jsem se ještě nesetkal. Je to tedy servis Auto activity (Ford, Mazda), ve Žďáru nad Sázavou.
dopr píše:Brnaci a spol servisuji jedine u Michala Konicka v Rousinove
dopr píše:Brnaci a spol servisuji jedine u Michala Konicka v Rousinove
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 176 návštevníků