SOS: ISO redukce pro rádio NBFL

SOS: ISO redukce pro rádio NBFL

Příspěvekod Keep_The_Change » 26 črc 2016, 13:30

Ahoj všem,
potřeboval bych pomoci. Máte někdo v NBFL neoriginální rádio? Můžete mi poslat fotku zapojení pinů v redukci? Nějak se mi v Mazdě ztratil stálý plus a podezřívám redukci. Díky moc!!
1.6 NBFL 2002
Keep_The_Change

Re: SOS: ISO redukce pro rádio NBFL

Příspěvekod mikee19 » 26 črc 2016, 14:12

potrebujes toto: https://www.tssgroup.sk/iso-adapter-pre-autoradia-mazda-riso-127/

Stoji to par eur, ani sa neoplati to prerabat
NBFL 1.6 '01 | ME221 | Revent Turbo kit + TD04 | RX8 Yellows | Torsen T2 | AD08 | TR Lane RollBar
mikee19

Příspěvekod Keep_The_Change » 26 črc 2016, 14:38

mikee19 píše:potrebujes toto: https://www.tssgroup.sk/iso-adapter-pre-autoradia-mazda-riso-127/

Stoji to par eur, ani sa neoplati to prerabat

Ahoj, díky. Přesně tenhle jsem si koupil, ale nespíná rádio. Museli jsme vytáhnout stalý plus odjinud aby vůbec šlo. Mám podezření, že se jedná o vadný kus, nebo je problém jinde a větší. Předtím, než začnu hloubat víc, bych si rád ověřil, jestli je redukce dobře udělaná, případně jí přepinovat.
1.6 NBFL 2002
Keep_The_Change

Příspěvekod Keep_The_Change » 04 srp 2016, 10:39

Ahoj,

je tu nějaký zkušený člověk s elektřinou v NBFL? Dal jsem pryč původní rádio, nahradil jej novým za pomocí ISO redukce. Krom toho, že mi stálý plus nenahodil rádio (museli jsme ho natáhnout ze 4 blikny) mi přestalo jít osvětlení interiéru a nejde upozornění na zapnuté světla. Máte s tím někdo zkušenosti? Bohužel původní rádio už je ve světě :-(
1.6 NBFL 2002
Keep_The_Change

Příspěvekod c1b3r » 07 srp 2016, 18:50

Keep_The_Change píše:Ahoj,

je tu nějaký zkušený člověk s elektřinou v NBFL? Dal jsem pryč původní rádio, nahradil jej novým za pomocí ISO redukce. Krom toho, že mi stálý plus nenahodil rádio (museli jsme ho natáhnout ze 4 blikny) mi přestalo jít osvětlení interiéru a nejde upozornění na zapnuté světla. Máte s tím někdo zkušenosti? Bohužel původní rádio už je ve světě :-(

Zkontroluj pojistky. Nedávno jsem připojoval Bluetooth k origo radiu a brnknul jsem zřejmě anténou o něco a když jsem to zapojil rádio mrtvý...panikařil jsem, že mi odešlo díky tomu bluetooth to rádio a ono jsem akorát přepálil 10A pojistku "room" pod volantem ;)
c1b3r

Příspěvekod Keep_The_Change » 08 srp 2016, 08:46

c1b3r píše:
Keep_The_Change píše:Ahoj,

Zkontroluj pojistky. Nedávno jsem připojoval Bluetooth k origo radiu a brnknul jsem zřejmě anténou o něco a když jsem to zapojil rádio mrtvý...panikařil jsem, že mi odešlo díky tomu bluetooth to rádio a ono jsem akorát přepálil 10A pojistku "room" pod volantem ;)

Ahoj, díky za tip. To jsem udělal jako první :-( Ani mi nevyjíždí anténa. Mám obavu, že tam bude někde nějaký vetší průser s elektřinou :-(
1.6 NBFL 2002
Keep_The_Change

Zpět na Technika MX-5