mikee19 píše:potrebujes toto: https://www.tssgroup.sk/iso-adapter-pre-autoradia-mazda-riso-127/
Stoji to par eur, ani sa neoplati to prerabat
Keep_The_Change píše:Ahoj,
je tu nějaký zkušený člověk s elektřinou v NBFL? Dal jsem pryč původní rádio, nahradil jej novým za pomocí ISO redukce. Krom toho, že mi stálý plus nenahodil rádio (museli jsme ho natáhnout ze 4 blikny) mi přestalo jít osvětlení interiéru a nejde upozornění na zapnuté světla. Máte s tím někdo zkušenosti? Bohužel původní rádio už je ve světě
c1b3r píše:Keep_The_Change píše:Ahoj,
je tu nějaký zkušený člověk s elektřinou v NBFL? Dal jsem pryč původní rádio, nahradil jej novým za pomocí ISO redukce. Krom toho, že mi stálý plus nenahodil rádio (museli jsme ho natáhnout ze 4 blikny) mi přestalo jít osvětlení interiéru a nejde upozornění na zapnuté světla. Máte s tím někdo zkušenosti? Bohužel původní rádio už je ve světě
Zkontroluj pojistky. Nedávno jsem připojoval Bluetooth k origo radiu a brnknul jsem zřejmě anténou o něco a když jsem to zapojil rádio mrtvý...panikařil jsem, že mi odešlo díky tomu bluetooth to rádio a ono jsem akorát přepálil 10A pojistku "room" pod volantem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků