Depozit - dočasné vyřazení z evidence

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Depozit - dočasné vyřazení z evidence

Příspěvekod petr007 » 23 bře 2012, 08:16

bmxdave píše:
Pavel260 píše:to me poser, ja mam u koopky 5000 :roll: no uvidime az pujdu pro znacky

To je nějak zbytečně moc ne? At Ti dají slevu nebo od nich odcházíš jim řekni :D Ještě vlastně záleží kolik má tvoje miatka let a kde bydlíš- vesnice to je vždycky velký plus :)

jj když jsem auto koupil, tak jsem pojistku sjednat na netu přes 5000 a pak jsem to dal známé a bylo to za půlku. :lol:
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná
NC 1,8. šedá
NC 2,0. bílá
petr007

Obrázky: 1

Příspěvekod Henges » 25 bře 2012, 12:54

Vždycky to jde nějak přepočítat když platíš moc. Taky jsem spustil že končím že jsou drazí a hned to najednou šlo :evil:
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod jardaj. » 01 říj 2012, 14:45

Ano Henges, hodně záleží na pojišťovákovi jestli je ochoten vyjít vstříc a obětovat potřebný čas a vyhovět zákazníkovi tak aby pojistka či zákonné ručení bylo pro zákazníka výhodné a to za kompromisu ceny a plnění. Všechno je to o lidech. Včera jsme mluvili na vyjížďce mimo jiné o sezonním zákonném ručení, protože jsem byl na poslední letošní vyjížďce. Jelikož je hezky je brzy skončit letošní jezdeckou sezonu. Dneska jsem se byl zeptat pojišťovačky u které jsem dlouholetým klientem a která zastupuje několik pojišťoven jak to je jestli se dá prodloužit sezonní zákonné ručení. Konstatoval že lze !! Nejkratší prodloužení je 14 dní ! Je potřeba vzít k vyřízení sebou současnou smlouvu a velký TP. Prodloužení platí jen pro toto období a příští rok platí původní půl- roční. Mám k tomu i havarijko a další různá pojištění (proti krádeži, živelní pohromy, vandalizmus.....). Toto platí i mimo pojistné období. Čili když mě v prosinci vyhoří barák i s autem tak dostanu částku na kterou mám sjednané pojištění auta. Samozřejmě u sezonního zákonného ručení se nedávají značky do depozita.
jardaj.

Příspěvekod MXfanda » 01 říj 2012, 20:04

No super Jardo, tak to muzem zase vyrazit kdyz bude jeste hezky :D
MXfanda

Obrázky: 64

Příspěvekod jardaj. » 01 říj 2012, 20:49

Já bych si to dneska vyřídil, ale ona má pronajatou kancelář na střední škole a někdo tam zaviroval počítačovou síť na kterou je taky napojená a tak nemohla pracovat. Vedu to v patrnosti.
jardaj.

Předchozí

Zpět na Diskuze o čemkoli...