Gomez píše:Dnes v 17 hodin vínove NB(fl) v Častrově. Mávačka proběhla, byť jsem si všiml na poslední chvíli, jelikož jsem čučel na projížďející Subaru. Týpek se při mávání srdečně usmíval. Kluci, Ty mávačky tak dokáží zlepšit náladu, to by jeden nevěřil..
Gomez píše:Dnes v 17 hodin vínove NB(fl) v Častrově. Mávačka proběhla, byť jsem si všiml na poslední chvíli, jelikož jsem čučel na projížďející Subaru. Týpek se při mávání srdečně usmíval. Kluci, Ty mávačky tak dokáží zlepšit náladu, to by jeden nevěřil..
evlo píše:Nejspíš i jo, pokud sis vezu kola v(ehm) kufru, tak urco.
hroche píše:dnes mávačka v NBčkem u korkyně a pak nad štěchovicema mávačka v NAčkem s anglickými značkami někdo od sud?
Ahoj, to jsem byl já, mahogany mica NB. Jeli jsme s kámošem s STIčkem ze slalomu v Hodonicích u Bechyně domů. Měl jsem obrovskou radost, že jsem konečně zase někoho potkal a asi 20 minut před tebou jsem mával na řidiče žluté Barchetty a taky zamával naz5, takže včera velmi úspěsný den. Mimochodem super SPZ!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 32 návštevníků