hospodský píše:T.J.: Nevim jestli je to tim ramem okna, jak jsi psal nebo tim, ze NC dobre topi. At tak ci tak, ja pri svych 177cm nemam v NC s vetry problem Cepku mam ciste na letni hice.
mcspeedyde píše:Tak japonskou vysku postavy zrovna nemam... A na temeno zkratka s tim windshotem nefouka... Mel sem to nejdriv v NBFL a tak sem si na to zvyk, ze v NC byla prvni zmena to, ze sel pry original nizkej (sklapovaci) windshot a dal sem tam vyssi (bohuzel pevnej) od I.L.
Souhlas - bez windshotu fakt zezadu neprijemne fouka...
A po pravde - pod cca 12C se nestahuju - to je dalsi vec...
Safa píše:zánět dutin
Mně vrcholek hlavy čouhá v NC mírně nad přední okno a na dutiny jsem (bohužel) náchylný, takže já beru čapku hlavně kvůli větru (v každém počasí, se střechou dole jsem jezdil i v zimě). Naopak na úpal či úžeh kupodivu náchylný nejsem. Při takové 300 km cestě na Moravu se i fajnově opálím.
MacTeine píše:Taky jsem na dutiny náchylný resp. mám rád hlavu v teple, takže pro mě je zimní čepice jasná volba i když třeba svítí slunko a je celkem hezky... Už jsem jezdil v tričku s čepicí na hlavě, to byly pohledy
Limit někde kolem 5°nad nulou, hlavně kvůli střeše jako takové. Mám vinyl a s ním by se pod tyto teploty nemělo prý manipulovat, nemá-li praskat.
MacTeine píše:A s tou bekovkou souhlas, rád bych nějakou pěknou pořídil na léto Máte tip na nějaký fajn obchod? Buď v Praze nebo on-line (co by nestál 40 éček plus doprava a podobně)?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 51 návštevníků