Mike píše:Na velký psy jsou je Milan zvyklej, klidně ho vemte na vejlet...viděls BOHUNKU?
Mike píše:A vagon u Kocoura je lahůdkovej - bejvalý lůžkový vagony - už jsem tam jednou spal a užil jsem si to:)
Takže po tom co se večer upravíš, nafasuješ kupě s povlečením, zaplatíš něco přes čtyřikila a ráno tě nakrmí vajíčkama a kafem:)
noose píše:Předběžně hlásím účast, ještě řeším spolujezdce a jak mi vyjde volno. Účast bych videl asi od pátku do pondělí. Jinak akce zni velmi, velmi lákavě
Safa píše:Jinak dobrá zpráva pro všechny. Právě jsem začal připravovat oblíbenou verzi hry Riskuj. Bude trojkolová a otázky pestré, žádné "jenom motory a auta". Pravidla už jsou vymyšlena...noose píše:Předběžně hlásím účast, ještě řeším spolujezdce a jak mi vyjde volno. Účast bych videl asi od pátku do pondělí. Jinak akce zni velmi, velmi lákavě
Ty nepojedeš s mladou paní? No toto
tomas93 píše:Pánská jízda? To by chtělo ale upřesnit jestli mám svou drahou polovičku případně nechat doma
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků