Hmm, tak hnusnou odpověď jsem nečekal, ani jsem nemohl tušit, že to někde někomu pípa. Ty příspěvky nepíšu, jako zápisy z cest, ale vždy dost dopředu, kdyby měl někdo cestu na stejná místa. Jsi měli napsat klidně při prvním příspěvku, že to je vaše uzavřená společnost a já bych sem nepsal. A ne x- příspěvku trpět a pak být sprostý.
M.Z.: Tak si aspoň postavíme sněhuláci Joe: Tak něco domluvíme, ale musíme aspoň den dopředu, ať se naloží maso.. NDčko: Bylo to myšleno dobře. Každý to tu tak dělá, že reporty z výletů, pokud to není ze společného výjezdu si dává do galerky. A upřímně mi to osobně nepřišlo jako výzvy na společné projetí.. Možná jsem to podal dost zpříma, ale já už jsem holt takový, kdo mě zná, ví. Žádnou osobní invektivitu nevidím a kvůli hovna se snad nebudem čertit, ne? Uzavřená společnost určitě nejsme a rádi se s Tebou projedem/pokecáme. Ostatně už jsme Tě vyzývali...
Jasně, jen si to mohl napsat rovnou. Už jsem se "zmenšil" ať to tu nespamuji. Osobně zase nemám rád lidi co mlčky trpí a pak vybouchnou. Lepší je říct hned co a jak, jsem tu nový.
hospodský píše:Jsem dostal doma opustak, takze bych mohl. V kolik a kde?
Snad nebude pršet, abyste se s Joem nerozpustili Boroš šel chlastat, tak asi až se probere z deliria... Hlavně mi dneska vyhrožoval se sobotní projížďkou v 6h ráno.
prset nebude, hlavne nam to nevadi, my mame hard top a je nahore za chvili Zitra muzu bud dopoledne nebo pak az cca od 14h takze bych to videl na to odpoledne. Projizdka + motokary jak tu padlo Iniciatorem sobotni projizdky rano jsem byl ja, ovsem Boros se pak na to vykvakl a sel chlastat, posera