Přemýšlím jestli sem vůbec psát a připomínat svoje brutální společenské fópá. Ale proč ne.
Na tenhle sraz nezapomenu nikdy v životě, tím jsem si jistej. Jsem rád, že jsem se zůčastnil téhle legendární akce, která nemá obdoby a ještě radši, že jsme zapili pečeť na uzlu spletených cest Jítě s Pájem a taky že jsme zapili živoucí důkaz toho samého přírodního úkazu. Dál jsem rád o něco míň, že jsme zapili nález mých ztracených dokladů a taky za to zapití výherce slalomu a zapití seznámení se všema jejichž jména už jsem v důsledku zapíjení zapomněl, za zapití konce skvělého srazu a pak už si moc nevzpomínám co jsme to dál zapíjeli. Následné probuzení ve skříni bylo obohacující...
A aby si nezůčastnění nemysleli, že to takhle chodí běžně a že jsme ochlastové, tak musím říct, že takovej konec byl překvapením nejspíš pro všechny a ne každý dopadl tak jako já když mě nikdo nehlídá. Sraz jako takový měl nádhernou organizaci a vůbec všechno to bylo strašně fajn. Rád jsem vás všechny viděl a poznal a příště vás snad uvidím a poznám znova. Moc děkuju organizátorům a účastníkům za příjemný víkend a mým zachráncům za ubytování v chatce. Máte to u mě.
Fotografie jsem ještě neměl čas ani stáhnout do noťasu, takže je dodám později.