Dyt ten ostrov ma 200 km ne?petr007 píše:..Okolo 200 km za den pohodové jízdy v zajímavém prostředí je tak akorát. Trasu jsem si už sice rozplánoval na jednotlivé dny...
Henges píše:No takovou podobnou cestu jsem taky právě plánoval, ale s tím že cesta bude delší po okreskách a více zastávek at vyjde na co nejmín, nejsou moc prachy a co jsem si dal práci a pročetl to tu nakonec tak 20.000 teda nedam Takže nevím jestli se přidám, nebo pojedu podobnou ale solo
Raduna MX5 píše:Henges píše:No takovou podobnou cestu jsem taky právě plánoval, ale s tím že cesta bude delší po okreskách a více zastávek at vyjde na co nejmín, nejsou moc prachy a co jsem si dal práci a pročetl to tu nakonec tak 20.000 teda nedam Takže nevím jestli se přidám, nebo pojedu podobnou ale solo
Čoveče, ta cena není vycuclá z katalogu cestovky, ale kvalifikovaný odhad někoho, kdo toho po Evropě (a i jinde) už něco km najezdil, že, Pavle .
Nemá smysl někoho lakovat, že tam je benzín za půl eura, dálnice, tunely a mosty se neplatěj, spát můžeš kdekoli a zadarmo, do kufru MX-5ky dáš pět kufrů s hadrama na 4 tejdny atd atd...
Henges píše:Takže jinýmy slovy, když na to nemáš tak nejezdi. Tak díky Proto jsem psal že jsem měl v plánu podobnou cestu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků