Alessio NC

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Alessio NC

Příspěvekod Koby » 05 bře 2010, 22:30

přesně... na delší výlety asi dobrý, i když já nevim, mě se to tam z tý fotky nelíbí... Chci to vidět naživo :-)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod PavelS » 05 bře 2010, 22:31

Ty kryty i plexi prodává IL taky, obojí je originál - na ILu teda nepíšou nic o zavazadlovém prostoru - musíme to prokoumat.. Tam píšou prostě jen trim.

http://www.ilmotorsport.de/shop/article ... 0c3e01ff6c
http://www.ilmotorsport.de/shop/article ... c3e01ff6c#

to plexi by mi taky nevyhovovalo... Miluju mazdu protože do ní fouká a jelikož do NC prakticky nefouká, tak by mě to omezení při skládání střechy dost vadilo. Uvažuju jen že vyplním plexi ty oblouky.
PavelS

Příspěvekod PavelS » 05 bře 2010, 22:36

Alessio píše:Ale jo, jestli jsou tam šikovní a umí to, tak proč tam nejazet...mohli bysme pak nejak spolu? nerad se montuju někam kde nikoho nezam :?

Jsou...ten kamarád je hodně dobrej automechanik a vyučil se tam, od té doby je s nima v kontaktu - strašnice jsou malá vesnice vedle centra 8-) Rozhodně spolu můžem, zajedem tam všichni, nebo podle toho jak budeš mít čas, tak klidně ti udělám doprovod.

Alessio píše:S tou výškou...parkuju často tak, že na jednom plácku přejedu obrubníček - a asi jsem s tím právě skončil :lol: . Toho se bojím, jinak retardéry to snad dá v pohodě. Snížit jsem chtěl, no tak místo od začátku začínam od konce - a možná budu zvyšovat. Alespoň trošku ušetřím, protože tyhle Eibachy určitě prodám.

Hh, tohle jsem řešil i u NA - děsně mě to baví :lol: :lol: Je to jeden z aspektů sportovního auta prostě ;) A vůbec, nech je tam - to dáme!! :twisted:
PavelS

Příspěvekod Alessio » 05 bře 2010, 22:37

Aha, tak to tam u těch IL nechal docela dost eur za takovy hovadiny :-D. Ted jde o to, zda a jak to pujde odstranit/sklopit/vymontovat a taky co tam dat misto toho...

PS: neplanuje nekdo neco objednat z IL? Ze bysme to spojili, nejaky hovadiny bych si tam taky urcite koupil :-D
Alessio

Příspěvekod PavelS » 05 bře 2010, 22:43

Já, pokud ti tenhle bude vadit, tak bych poptal IL jestli jsou schopný sehnat ten origoš malej- za solidní cenu. Pokud ne, tak zkusit nabídnout v klubu...
PavelS

Příspěvekod Alessio » 05 bře 2010, 22:51

Tak jo! Ti IL vypadají jako dobrý obchod, ani se radši neptám na kolik by ty věci přišly v autorizovanym servisu...

Mimochodem, ted sem si uvedomil ze vjezd na driving ve vedlejší vsi je poněkud více offroad, vjíždí se starou zámeckou branou a chytnul sem tam spodkem i s Z4 myslím...achich achich, to sou najednou problémy! :lol:
Alessio

Příspěvekod PavelS » 05 bře 2010, 22:58

Jo, jsou super, byl jsem s nima i v telefonickym kontaktu...U Mazdy v ČR by to stálo nesmysl.
PavelS

Příspěvekod Koby » 05 bře 2010, 22:59

Tak IL neni zrovna nic extra levnýho, ale maj všechno a maj super jednání co jsem tak pochopil... Na ebay se to dá koupit za trochu lepší peníze - pokud to tam je, protože tam toho je málo ..:-( .. A ty k tomu ten origo malej nemáš??? prohledej auto, přece ho bejvalej majitel nevyhodil... jedině, že by ti to zapomněli dát..
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod PavelS » 05 bře 2010, 23:01

Vzhledem k tomu že to je origoš příslušenství, tak je dost možný, že to šlo tahle už od dealera... Ale zkusil bych kontaktovat i býv. majitele třeba?
PavelS

Příspěvekod Koby » 05 bře 2010, 23:06

to podle mě ne, je to sice příslušenství, ale měli by ti přece dát ten origo puvodní... I když... Já jsem taky nedostal tu origo šedou nádrž, takže je to asi blbost... :lol: Pokud si to ten chlápek objednal hned k novýmu autu, tak si to nechal ten autosalon, pokud si to objednával dodatečně, tak by to měl mít puvodní majitel někde doma...
Free willy2.0
Koby

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora